VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.9/10 (16 ääntä )

Blood


Blood on Monolith Productionsin kehittämä ja GT Interactiven julkaisema 3D ammuntapeli. Peli julkaistiin PC:n MS-DOS:lle heinäkuussa 1997.

Peli sijoittuu vuoteen 1928, jolloin pelin päähenkilö, Caleb, herää kuolleista, tehtävänään kostaa ystäviensä Gabrielin ja Ishmaelin sekä rakastettunsa Ophelian kuolema, jonka laittoi täytäntöön pelin päävihollinen Tchernobog sekä hänen alaisensa. Tchernobog johtaa salaseuraa. jota kutsutaan nimellä Cabal.

Blood käyttää pelimoottorinaan Ken Silvermanin Build engineä, joka on varmasti kaikille tuttu pelistä Duke Nukem. Blood oli alunperin 3D Realmsin kehityksessä, mutta pelioikeudet myytiin Monolithille Shadow Warriorin tekemisen vuoksi. Pelistä tehtiin myös jatko-osa Blood 2: The Chosen, sekä kaksi lisäosaa Plasma Pak ja Cryptic Passage. Peliä on pitkälti verellä mässäilyä, missä viholliset voidaan räjäyttää palasiksi, jotka satavat taivaalta takaisin maahan.  Irralla olevia päivä voi potkia kuin jalkapalloa ja veri roiskuu pelissä jatkuvalla tahdilla. Viholliset huutavat leimahtaessaan tuleen tai haavoittuessaan karmivia tuskanhuutoja. Pelin kentät kuvastavat hyvin pelin väkivaltaista luonnetta: joka paikassa ympäri kenttää on ruumiita ja kidutuksen uhreja. Peli sisältää erikoisen asearsenaalin, kuten: talikon, hernepyssyn, haulikon, spraypullon ja sytkän, konekiväärin, raketinheittimen, ylivoimaisen kuoleman instrumentin, voodoo nuken ja paljon muita omituisia aseita. Peli on jaettu neljään eri episodiin, joissa on joko kahdeksan tai yhdeksän kenttää. Jokaisessa episodissa on myös salakenttä, jonne pääsy vaatii tarkkaa silmää tai nopeutta. Jokaisen episodin viimeinen kenttä on pomokenttä, jossa Caleb ottaa mittaa voimakkaista pomoista.

Youtube video Blood pelistä :

Blood, 7.9 out of 10 based on 16 ratings
Blood koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

1.9.2012

Jätä kommentti