VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.9/10 (22 ääntä )

Day of the Tentacle tiedoston lataus
Lataa Day of the Tentacle
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Day of the Tentacle


Maniac Mansion: Day of the Tentacle on LucasArtsin vuonna 1993 julkaisema seikkailupeli, joka tehtiin SCUMM-komentokielellä. Peli julkaistiin Macintosh- ja MS-DOS-järjestelmille. Kyseessä on Maniac Mansion pelin jatko-osa, joka jatkaa samaa kyynistä huumoria, kuin edeltäjänsä.

Day of the Tentaclen tapahtumat alkavat viisi vuotta Maniac Mansionin jälkeen samassa Edisonien suvun kartanossa, kun Purppura Lonkero juo ydinjätteen saastuttamaa vettä ja käytyään läpi mutaation aloittaa maailman valloittamisen. Weird Ed Edison kutsuu Maniac Mansionissa esiintyneen Bernard Bernoullin ystäviensä Lavernen ja Hoagien kanssa pelastamaan maailman. Hoagie on ylipainoinen heavy metal -muusikko ja Laverne sekava ja epänaisellinen lääketieteen opiskelija.

Tohtori Fred yrittää lähettää kolmikon ajassa vuorokauden verran taaksepäin estämään veden saastumisen ja siten Purppuran Lonkeron mutatoitumisen. Aikakone menee kuitenkin rikki ja lähettää Hoagien 200 vuotta menneisyyteen ja Lavernen 200 vuotta tulevaisuuteen. Hoagien ja Lavernen tehtäväksi muodostuu hankkia virtalähde aikakapseleilleen sillä aikaa kun Bernardin täytyy auttaa professoria korjaamaan aikakoneen keskusyksikkö. Vaikka aikakone onkin rikki, hahmot voivat kuitenkin siirtää toistensa aikaan elottomia esineitä.

Hoagie päätyy aikaan, jolloin George Washington on kirjoittamassa Yhdysvaltain perustuslakia Edisonien kartanossa, Betsy Ross on sommittelemassa Yhdysvaltain lippua ja Benjamin Franklin lennättää leijaa todistaakseen salaman sähköisyyden. Laverne päätyy vangiksi aikaan, jossa lonkerot hallitsevat lähes koko maailmaa ja ihmiset ovat ylellisten lemmikkien asemassa.

Moni Day of the Tentaclen ongelmista vaatii esineiden siirtämistä ajasta toiseen tai tulevaisuuden muuttamista. Esimerkiksi Laverne jää aikamatkan jälkeen kumkvattipuuhun kiinni, ja vapautuu siitä, kun Hoagie menneisyydessä naamioi sen kirsikkapuuksi ja yllyttää George Washingtonin kaatamaan sen.

YouTube video Day of the Tentacle Youtube video pelistä :

Viittaukset : Maniac Mansion Day of the Tentacle

Day of the Tentacle, 8.9 out of 10 based on 22 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

2.1.2012

Jätä kommentti