Retropelit.fi

Sivusto ja tiimi

Retropelit on suomalainen tiimi, joka ylläpitää retropelien henkeä retropelit.fi sivujen kautta. Retropelit.fi aloitti toimintansa 2011. Päivitämme sivustolle mahdollisimman paljon viime vuosikymmenten takaisia pelejä jotka herättävät pelaajissa muistoja menneeltä hyvältä ajalta. Emme ole keskittyneet mihinkään tiettyyn konsoliin tai pelikoneeseen, vaan julkaisemme artikkeleita alustasta riippumatta.

Otamme tiimiin mukaan mielellämme jäseniä kirjoittaan artikkeleita eri peleistä ja voimme jopa maksaa pienen palkkion hyvin tehdyistä artikkeleista. Myös omat YouTube videot kiinnostaisivat meitä erityisesti oman yhteisön alla.

Jos olet kiinnostunut liittymään meihin ota yhtyettä yhteystiedot kohdassa olevaan sähköpostiin ja ilmoita mihin haluaisit osallistua. Keksimme varmasti jotain hyödyllistä, mistä kumpikin osapuoli hyötyy.

Katso myös rekry osio!

Materiaalin käyttö Retropelit.fi sivustolta

Jokainen saa lisätä vapaasti omilleen sivuilleen kuvauksen Retropelit-sivuston peliartikkeleista, kunhan muistaa viitata lähteeseen mistä artikkeli on lainattu. Lähdeviittaus olisi mielellään ohjattava kyseiseen artikkeliin. Luonnollisesti viittaus ei pidä sisältää ”nofollow”- attribuuttia, koska se ei olisi mielekästä.

Sosiaalinen media ja linkitys

Pyrimme kasvattamaan sivuston näkyvyyttä suomalaisten retropelaajien kesken monella eri tapaa. Jokainen Facebook tykkäys, suosittelu tai jako lisää meidän näkyvyyttä. Myös Twitter ja Google+ palvelun nostot auttavat retropelaajia löytämään sivustomme. Suorat linkitykset ja suosittelut omilta nettisivuilta ovat kuin meille kuin hunajaa c-kasettisoittimen äänipäissä. Voimme jopa palkita käyttäjät jotka auttavat merkittävästi sivuston näkyvyyttä suomalaisessa mediassa.