VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (9 ääntä )

Incredible Machine


The Incredible Machine (TIM) on Sierra Entertainmentin 1993 julkaisema pulmanratkonta peli, jossa leikitään fysiikan kanssa.

Pelissä on tavoitteena ratkaista erilaisia tehtäviä joissa vaaditaan sulavan koneiston rakentamista, joka kuljettaa tietyn esineen maaliin. Tehtävänä voi olla esim pallon saaminen laatikkoon, tai tuulettimen käynnistäminen. Pelin radat sisältävät monia erilaisia esineitä, kuten sähkömoottoreita, keilapalloja, köysiä, hihnapyöriä ja jopa kissoja ja hiiriä. Jokaisella esineellä on oma tarkoitus ja toiminta mitä ne tekevät. Esimerkiksi hiiri juoksee aina juustoa kohti jne. Radalla on usein kiinnitettyjä kohteita, joita pelaaja itse ei voi siirtää. Rata tulee siis selvittää olemassa olevilla esineillä järjestämällä ne oikeaan järjestykseen jotta kohde saadaan maaliin. Radat voidaan ratkaista useilla erilaisilla tavoilla.

Jotta peli ei olisi jo valmiiksi liian monimutkainen, on peliin lisätty mukaan useita erilaisia fysikaalisia ilmiöitä, kuten ilmanpaine, painovoima, tuuli jne.

Peli sisältää myös vapaamoodin, jossa pelaaja pääsee leikkiin kaikilla mahdollisilla tavaroilla ja rakentaan mitä uskomattomimpia laitteita. Pelaaja voi myös itse tehdä omia ratoja, joita voi sitten jakaa toisten pelaajien kesken.

The Incredible Machine Youtube video pelistä :

Incredible Machine, 8.3 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

1.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

2 Vastausta to “Incredible Machine”

  1. Onni sanoo:

    Onpa hieno peli.

  2. 96 syntynyt sanoo:

    Jos muistelen oikein, niin ala-asteen opettajani pisti luokan pelaamaan tätä peliä tietyillä ATK-tunneilla. Hauskaa oli.

Jätä kommentti