VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 9.1/10 (17 ääntä )

The Secret of Monkey Island tiedoston lataus
Lataa The Secret of Monkey Island
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

The Secret of Monkey Island

Monkey Island Merirosvot Miekkailu

The Secret of Monkey Island on LucasArtsin vuonna 1990 julkaisema seikkailupeli. Peli on Monkey Island -sarjan ensimmäinen osa. Peli on kirjoitettu SCUMM-komentosarjakielellä.

Aiempiin SCUMM-peleihin verrattuna The Secret of Monkey Island on helpohko. Lukuun ottamatta yhtä helposti vältettävää tapaa kuolla, peliä on mahdoton saattaa umpikujaan. Peli on koomisempi kuin aiemmat SCUMM-pelit. Sen yksi innovaatio oli miekkailukohtaukset, joissa paremmuus ratkaistiin solvauksilla ja humoristisilla vastauksilla.

Pelin juoni

Guybrush Threepwood ja Scumm-baarin merirosvot

The Secret of Monkey Islandin päähahmo on merirosvoksi pyrkivä Guybrush Threepwood. Peli alkaa Karibianmerellä kuvitteellisella Mêlée-saarella, jossa Guybrush tapaa kolme merirosvopäällikköä. Päästäkseen merirosvoksi hänen on läpäistävä kolme koitosta, joilla osoittaa taitonsa miekkailussa, aarteenmetsästyksessä ja rosvouksessa. Hänellä ei kuitenkaan ole ennestään taitoja näiltä aloilta, ja Mêlée-saari jostain syystä kuhisee merirosvoja, jotka pelkäävät lähteä merille.

Secret of Monkey Island pelin Youtube video :

Viitteet : Wikipedia Monkey Island kuvaus

The Secret of Monkey Island, 9.1 out of 10 based on 17 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

2 Vastausta to “The Secret of Monkey Island”

  1. Apinasaarelainen sanoo:

    Yksi ehdottomasti parhaimpia seikkailuklassikoita mitä on koskaan tehty. Jos et ole kokeillut koskaan Monkey Islandia, niin nyt heti kokeileen!

  2. impivaara joonas sanoo:

    Täydet 5 tähteä täältäkin. Ehdottomasti yksi parhaista seikkailupeleistä mitä tehty. Harmi kun seuraava sukupolvi jää paitsi näistä peleistä

Jätä kommentti