VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (1 ääni )

The Legend of Kyrandia: Malcolm’s Revenge

Legend of Kyrandia Book 3 Malcolms Revenge Merirosvot

The Legend of Kyrandia on Westwood Studios:in tekemä ja Virgin Interactive:n vuonna 1992-1994 julkaisema Point & Click tyylinen seikkailupeli trilogia. Pelisarja julkaistiin alustoille Amiga 500, PC:n MS-DOS, FM Towns, Macintosh, ja NEC PC-9801.

Pelin kolmannessa 1994 julkaistussa osassa ”Malcolm’s Revenge” pelaaja asettuu ensimmäisen osan pahiksen Malcomin rooliin. Ensimmäisessa osassa Malcom jähmetettiin kivipatsaaksi, mutta toisen osan lopussa salama iskee taivaalta suoraan Malcomin patsaaseen ja vapauttaa Malcomin loitsusta. Vaikka Malcom on menettänyt taikavoimansa, päättää Malcom aloittaa kostoretkensä Brandonia ja Kallakia vastaan. Lopulta Malcom saa todistettua olevansa syytön Brandonin vanhempien kuninkaan ja kuningattaren murhaan, mistä Malcomia ensimmäisessä osassa syytettiin. Peli syventyy tarkemmin Malcomin tarinaan aina lapsuuden traumoista viimeaikaisiin tapahtumiin. Pelatessa Malcomilla pelaaja päätyy useaan otteeseen putkaan erilaisissa tilanteissa, joista Malcomin on onnistuttava pakenemaan. Kuten edellisessä osassa pelaajalla on useita eri vaihtoehtoja valittavana pelin kulkuun. Peli sisältää useita eri valinnaisia loppuja riippuen pelaajan valinnoista eri tilanteissa.

Pelin grafiikka on kauniisti piirrettyjä taideteoksia yhdistettynä hyvin toteutettuihin animoituihin hahmoihin. Musiikit ovat fantasia-aiheeseen sopivaa ja ääninäyttely tuo oman tunnelmansa peliin. Pelin käyttöliittymää on todella helppo käyttää ja sen sisäistää hetkessä.

Pelin ensimmäinen osa oli ainoa joka julkaistiin Amigalle 9 disketin pakettina. Diskettiversio ei sisältänyt ääninäyttelyä, toisin kuin pelin CD-julkaisu.

Pelin trilogian jaksot

Kuvankaappauksia The Legend of Kyrandia: The Malcolm’s Revenge pelistä :

YouTube video The Legend of Kyrandia: Malcolm’s Revenge pelistä

The Legend of Kyrandia: Malcolm’s Revenge, 7.0 out of 10 based on 1 rating
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

9.4.2013

Jätä kommentti