VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.8/10 (6 ääntä )

Predator

Predator Viidakko Arnold

Predator on Activision-yhtiön 1988 tekemä toimintapeli, joka pohjautuu Arnold Schwarzeneggerin näyttelemään Predator – saalistaja elokuvaan. Peli julkaistiin alustoille Commodore 64, Amiga, Amstrad CPC, Atari ST, BBC Micro, Electron, ZX Spectrum.

Predator pelissä pelaaja ohjaa majuri Alan ”Dutch” Schaeferia joka vaeltaa sissiarmeijan valtaamassa tiheässä viidakossa.  Peli koostuu enimmäkseen juoksemisesta, tavaroiden keräämisestä, luotien väistelystä, sekä vihollisten tappamisesta. Väliajoin kuvaruudun näkymä muuttuu ja näytölle ilmestyy Predator elokuvista tuttu lasertähtäin, jota pelaajan on paettava. Pelin ensimmäisissä vaiheissa pelaaja näkee vain vihollissotilaita, mutta lopppuolella päästään taistelemaan itse Predatoriakin vastaan. Predatorin saa karkoitettua antamalla sille pari napakkaa iskua tai karatepotkua. Pelin lopussa pelaajan on asetettava Predatori ansaan päästäkseen pelin läpi.

Graafisesti peli on tasokas, mutta hidastempoinen ja omaa pelimekaniikaltaan heikon pelattavuuden. Tylsähkön ja itseään toistavan sisällön lisäksi pelistä on julkaistu kahta eri versiota, joista nopeatempoista versiota ei voi päästä läpi.

YouTube video Predator pelistä

Predator, 5.8 out of 10 based on 6 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.9.2013

Yksi vastaus to “Predator”

  1. JYRKI sanoo:

    MOI JYRKI

Jätä kommentti