VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.2/10 (9 ääntä )

Alfred Chicken

Alfred Chicken Amiga kuvankaappaus

Alfred Chicken on Twilight-tiimin tekemä ja Mindscape-yhtiön 1993 julkaisema tasohyppely, joka julkaistiin alustoille Amiga, Amiga CD32, Nintendo Entertainment System ja Game Boy. Peli käännettiin myöhemmin myös esim. SNES ja PlayStation alustoille.

Pelissä pelaaja ohjaa Alfred nimistä kanaa, jonka on selvittävä eriskummallisten ratojen läpi. Maassa ollessaan Alfred voi kävellä, hyppiä ja nokkia ilmapalloja sekä vipuja. Ilmassa ollessaan Alfred voi syöksyä vihollisten kimppuun, joka tuhoaa viholliset. Syöksymällä radoissa esiintyvien jousien päälle, Alfred saa entistä lujemmat vauhdit singahtaen ilmaan. Epäonnistunut syöksy maahan aiheuttaa Alfredin juuttumisen nokastaan maahan lyhyeksi ajaksi.

Päästäkseen radan läpi pelaajan on onnistuttava nokkimaan kaikki ilmapallot. Viimeisen ilmapallon rikkominen päästää pelaajan pomovastustajaan. Kuollessaan Alfred kuoriutuu uudesta munasta aina lähimmän nokitun ilmapallon kohdalta.

Alfredin on mahdollista parantaa myös aseistustaan ratojen varrella vastaamalla salakäytävissä esiintyviin puhelimiin. Yhtenä lisäaseistuksena Alfred saa kyvyn ampua pommeja, jotka kimpoilevat maassa vahingoittaen vihollisia. Toinen lisäaseistus antaa Alfredin ympärille pyörivän sulan, joka tuhoaa viholliset niitä koskettaessa.

YouTube video Alfred Chicken pelistä

Alfred Chicken, 6.2 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

30.9.2013

Jätä kommentti