VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (2 ääntä )

Paperboy

Paper boy kuvankaappaus lehdenjakaja peli

Paperboy on Atari Games:in 1984 julkaisema peli, jossa pelaaja toimii lehdenjakajan roolissa polkupyörällään. Peli julkaistiin alunperin Atari-laitteistoille, mutta siitä on tehty käännöksiä lähes kaikille mahdollisille alustoille.

Pelaaja ohjaa lehdenjakajaa polkupyörällään läpi esikaupunkialueen, joka sisältää monenlaisia lehdenjakajalle tyypillisiä vaaroja kuten koiria, autoja, ruohonleikkureita ja muita esteitä. Polkupyörän nopeutta voidaan säätää, mutta pyörä on kuitenkin liikkeessä jatkuvasti. Pelissä lehdet heitetään polkupyörän kyydistä lennossa ja näin ollen heittojen ajoitus on tarkkaa puuhaa.  Lehtiä heitettäessä toimitettavan asunnon kohdalle, pisteitä muodostuu 250 postilaatikkoon toimittamisesta ja 100 ovenpieleen toimittamisesta. Lisäpisteitä voi myös kerää rikkomalla niiden asuntojen ikkunoita ja muuta omaisuutta mihin lehtiä ei toimiteta.

Kyseessä on melko yksinkertainen, mutta hauska peli. Ratojen varsilla on paljon yksityiskohtia, joita ei välttämättä ensimmäisellä kerralla huomaa. Graafisesti ensimmäiset versiot olivat yksinkertaisen näköisiä, mutta uudemmat porttaukset esim. Amiga 500-laitteistolle on jo kauniin näköinen peli.

Paperboy peli You tube video :

Paperboy, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti