VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (4 ääntä )

The Lost Vikings tiedoston lataus
Lataa The Lost Vikings
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

The Lost Vikings


The Lost Vikings on sivultapäin kuvattu pulmanratkonta- ja tasoloikkapeli, jonka kehitti Silicon & Synapse (Myöhemmin Blizzard Entertainment). Ensimmäinen Vikings sarja julkaistiin 1992 Interplay Entertainment toimesta DOS, Amiga, Sega Mega Drive ja SNES järjestelmille. Jatko-osa The Lost Vikings II, kehitettiin Blizzard ja julkaistiin 1997 Interplayn toimesta SNES:ille.

Poiketen tavallisista tasoloikkapeleistä Vikings pelissä on kolme eri hahmoa, joilla on eri ominaisuudet. Hahmon pystyy vaihtaan kesken kentän ja pulmanratkonta perustuukin eri hahmojen ominaisuuksien yhdistämiseen. Eric pystyy hyppään korkealle, juokseen lujaa sekä iskeen kypärällään seiniä hajalle.
Olafilla on kilpi, jolla voi suojautua vihollisita sekä leijaa liitovarjon tavoin. Baleog voi ampua hänen jousellaan erilaisia kohteita, sekä tappaa vihollisiaan miekallaan.

Lost Vikings ei poikkea aikansa tasoloikkapeleistä grafiikoilla tai äänillä vaan hienosti toteutetulla pulmanratkontatehtävillä, jotka ovat loogisia ja niitä on hauska ratkoa.

Lost Vikings peli Youtube video :

The Lost Vikings, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti