VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (7 ääntä )

Rise of the Triad

Rise of the Triads Pistoolit

Rise of the Triad (ROTT) on Apogee Software:n 1994 tekemä 3D-Toimintapeli, joka on tehty käyttäen Wolfenstein 3D pelimoottoria. Peli julkaistiin PC:n MS-DOS käyttöjärjestelmälle.

Pelissä pelaaja voi valita viidestä eri hahmosta jolla pelaa. Jokainen hahmoista omaa erilaiset ominaisuudet, kuten nopeuden ja kestävyyden. Pelin radat ovat pääpiirteittäin putkijuoksua ja räiskintää tehtävänään tappaa mahdollisimman monta vihollista ja keräten avaimia radalta, joilla saadaan avattua ovia. Paikoitellen pelaajalta vaaditaan erikoistaktiikkaa ja aivojumppaa joidenkin tehtävien kohdalla. Pelin radat poikkeavat muista aikakautensa peleistä sisältäen paljon rikottavaa tavaraa.

Peli sisältää aseinaan pistooleja, konekivääreitä, sinkoja ja taikuutta käyttäviä laitteita. Pelin erikoisuutena on kerättävät bonusesineet, kuten jumala-moodi joka tekee pelaajan näkymättömäksi, sekä elohopea joka mahdollistaa pelaajan lentämisen.

Pelin moninpeli sisältää deathmachin, sekä lipunryöstön ja on hauskaa puuhaa varsinkin käyttäen erikoisaseita.

Pelin juonessa erikoisjoukko nimeltään H.U.N.T (High-risk United Nations Task-force) lähetetään San Nicolas saarelle tutkimaan väkivaltaisen kultin toimintaa. Matkalla saarelle erikoisjoukkojen vene kuitenkin tuhoutuu joka pakottaa joukon selviytymään saarella keinolla millä hyvänsä. Juonen edetessä selviää, että kultin aikeena on Los Angelesin kaupunki. Tiimin ainoana vaihtoehtona päästäkseen saarelta on taistella tiensä läpi kultin luostariin lopettaakseen kultin toiminnan.

Pelintekijöiden alkuperäisenä suunnitelmana oli alkujaan tehdä pelistä Wolfenstein 3D:n jatko-osa nimeltään Wolfenstein 3D II: Rise of the Triad, mutta suunnitelmat muuttuivat kokonaan erilliseksi tekeleeksi.

YouTube video Rise of the Triad pelistä

Rise of the Triad, 7.3 out of 10 based on 7 ratings
Rise of the Triad koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.6.2013

Jätä kommentti