VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (7 ääntä )

Corridor 7: Alien Invasion tiedoston lataus
Lataa Corridor 7: Alien Invasion
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Corridor 7: Alien Invasion

Corridor 7 - Alien Invasion

Corridor 7: Alien Invasion on Capstone Software:n 1994 tekemä 3D-ammuntapeli, joka julkaistiin PC:n MS-DOS järjestelmälle.

Pelissä pelaaja toimii yksinäisen sotilaan roolissa tehtävänään siivota armeijan tukikohta muukalaisista. Juonena epäonnistuneen tiedeprojektin myötä armeijan tukikohdassa avautuu portti muukalaisille, joka mahdollistaa muukalaisten invaasion. Hyvin nopeaa muukalaiset valtaavat armeijan tukikohdan tappaen kaikki sotilaat tieltään. Kun olennot rupeavat valmistamaan tukikohdasta puolustettavaa linnaketta, lähetetään pelaaja paikalle siivoamaan rakennusta muukalaisista ja tuhoamaan portaalin.

Peli on jaettu episodeihin, jotka sisältävät useita ratoja.  Peli sisältää yhteensä 30-40 rataa riippuen onko kyseessä disketti- vai CD-versio. Pelin tyyli poikkeaa hieman vastaavista FPS-peleistä ettei se sisällä putkimaista juoksua, vaan pelaajan on tuhottava tietyltä alueelta kaikki muukalaiset päästäkseen jatkamaan seuraavaan tehtävään. Tappamisen lisäksi pelaajan on suoritettava pieniä pulmanratkontatehtäviä esim. keräämällä avainkortteja, joilla voidaan aukaista ovia.

Pelaajalla on apuvälineenään pienoiskartta, joka osaa skannata lähietäisyydellä olevat muukalaiset. Pelin episodit jakaantuvat teemaltaan toisistaan poikkeavasti, missä ensimmäinen episodi yhdistelee toimistoja, varastoja, serverihuoneita ja tutkimuslaboratorioita. Seuraava episodi keskittyy muukalaisten muuttamiin komplekseihin, missä muukalaiset ovat tuoneet omaa arkkitehtuuriaan, sekä laitteistoa paikalle. Viimeinen episodi koostuu bonusradoista, joihin pelaajalla on pääsy ensimmäisten episodien erikoishisseillä. Pelin CD-versiossa pelaajalla on tämän lisäksi mahdollisuus vierailla muukalaisten planeetalla.

Peli on tehty käyttäen Wolfenstain 3D-pelimoottoria, mutta se sisältää pieniä poikkeuksia. Pelaajalla on käytössään esim. infra- ja pimeänäkölaitteisto. Infrapunalla pelaajalla on mahdollisuus nähdä poikkeavia voimakenttiä ja uhkia, kun pimeänäkölaitteistolla pelaaja nimensä mukaisesti näkee pimeässä.

Pelin kerättävät objektit eivät ole FPS-peleistä tyypillisellä tavalla hajautettuna pitkin rataa, vaan löytyvät yleensä loogisista paikoista, kuten ammushuoneista tai varastoista. Peli sisältää kahta erityyppistä panosta, josta tavalliset ammukset käyvät ihmisten aseisiin ja energiapakkaukset taas muukalaisten aseisiin.

Peli sisältää myös LAN-moninpelin, jossa pelaajilla on mahdollisuus taistella deathmatch:iä toisiaan vastaan kahdeksalla eri kartalla.

Pelistä oli kehitteillä Corridor 8 peli, mutta Capstonen konkurssin takia peliä ei koskaan kehitetty.

YouTube video Corridor 7: Alien Invasion pelistä

Corridor 7: Alien Invasion, 6.0 out of 10 based on 7 ratings
Corridor 7: Alien Invasion koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

6.6.2013

Jätä kommentti