VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.5/10 (6 ääntä )

Blake Stone: Aliens of Gold tiedoston lataus
Lataa Blake Stone: Aliens of Gold
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Blake Stone: Aliens of Gold

Black Stone Aliens of Gold vihollinen

Blake Stone: Aliens of Gold on JAM Productions:in  ja Apogee Software:n 1993 julkaisema 3D-ampumapeli, joka käyttää hyväkseen Wolfenstein 3D pelimoottoria. Peli julkaistiin PC:n MS-DOS järjestelmälle. Pelistä tehtiin myös jatko-osa Blake Stone: Planet Strike joka julkaistiin 1994.

Pelin juoni asettuu vuoteen 2140. Agentti Robert Wills Stone III värvätään agentiksi Britannian tiedusteluun ja saa tehtäväkseen poistaa Dr. Pyrus Goldfiren aiheuttaman uhan. Dr. Pyrus Goldfiren pyrkimyksenä on valloittaa maapallo hänen luomillaan hybrideillä, joissa on muukalaisten DNA:ta. Agentti Stonen tehtävänä on pysäyttää Dr. Pyrus Goldfiren STAR-organisaatio ennen kuin hän hyökkää maapallolle.

Itse peli on hyvin samanlainen, kuin Wolfenstein 3D. Pelattavat alueet ovat aina suorakulmaisia ja yhdellä korkeustasolla. Seinät ja lattiat ovat teksturoituja ja hahmot ovat taas 2D-objekteja. Pelin tehtävät ovat myös samantyylisiä, sisältäen lukittujen ovien avaamista, jotka aukaistaan neljällä eri värisellä kortilla.  Kentät sisältävät myös salakäytäviä ja teleportteja, joilla pystyy siirtymään paikasta toiseen. Pelin eri vaiheissa Dr. Pyrus Goldfire ilmestyy taistelemaan pelaajaa vastaan, mutta jokaisella kerralla, kun pelaaja on voittamassa hänet, siirtyy hän teleporttauksen avulla toisaalle.

Pelaaja voi kerätä energiaa radoista löytyvillä ruokapaketeilla ja ammuksia ammuttujen vihollisten jäljiltä.  Radoilta löytyy myös puolueettomia tiedemiehiä, jotka antavat pelaajalle lisätietoja, sekä ammuksia. Peli sisältää 5 eri asetta, jotka pelaaja saa käyttöönsä edetessään pelin ratoja. Pelaaja voi kasvattaa pistesaldoa tappamalla kaikki radan viholliset ja keräämällä kaikki mahdolliset kerättävät objektit.  Peli sisältää kuusi episodia, jotka jokainen sisältävät 11 rataa.

YouTube video Blake Stone: Aliens of Gold pelistä

Blake Stone: Aliens of Gold, 4.5 out of 10 based on 6 ratings
Blake Stone: Aliens of Gold koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

20.5.2013

Jätä kommentti