VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.7/10 (3 ääntä )

PGA Tour Golf


PGA Tour Golf on Sterling Silver Softwaren tekemä ja Electronic Arts:in 1990 PC:n MS-DOS:ille tekemä julkaisema golf-peli, joka käännettiin 1991 alustoille Sega Mega Drive, Macintosh, SNES, Amiga 500 ja myöhemmin 1993 Sega Master System ja Sega Game Gear.

PGA Tour Golf toi uusia elementtejä golfpeleihin, kuten kolmen klikkauksen lyönnit, missä ensimmäisellä klikkauksella tehdään lyönti, toisella säädetään lyönnin voimakkuus ja kolmannella määrätään lyönnin kierre ja kulma. Tämä mahdollisti pelissä käytettävän useita erityylisiä lyöntejä ja vaati oikeasti lyöntien harjoittelua ja taitoa pelaamisessa. Peli on tehty hyvin realistiseksi ja lyöntiin vaikuttaa monet asiat, kuten golfmailan valinta, tuuliominaisuudet ja jopa pallon alla oleva maa.

Pelissä käytetään yhdistelmää 3D-grafiikasta ja 2D-objekteista. Maastovaihtelut ja vesi on toteutettu 3D:nä, kun puut ja muut kasvustot ovat tavallisia 2D-spritejä. Radasta esitelläänkin hienoja videoita, missä kamera liikkuu kentän poikki. Pelaaja voi katsoa kenttää myös yläperspektiivistä nähden näin radan muodon. Itse lyöntiosuus on toteutettu pelaajan takaa kohdistuen aina automaattisesti greenin suuntaan. Pelaajan ollessa greenillä on pelaajalla mahdollisuus tarkastella greenin maastovaihteluita erillisessä 3D-näkymässä mikä auttaa hahmottamaan golfpallon liikeradan putatessa sitä reikään.

Peli sisältää neljä eri golfkenttää, joista yksi on pelintekijöiden suunnittelema fantasiakenttä. Golfradat sisältävät paljon vesiesteitä, puita ja hiekkaesteitä, jotka vaativat lyönneissä tarkkaa suunnittelua saadakseen pallon greenille.

Pelin turnauksessa on 60 teköälyn vastusta joista jokainen edustaa 1990-1991 kauden Yhdysvaltalaisia huippugolffareita.

YouTube video PGA Tour Golf pelistä:

PGA Tour Golf, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
PGA Tour Golf koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

26.9.2012

Jätä kommentti