VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 4.5/10 (2 ääntä )

Mystic Towers tiedoston lataus
Lataa Mystic Towers
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Mystic Towers

Mystic Towers Linna Paroni Käärme

Mystic Towers on Animation F/X:n tekemä ja Manaccom:in sekä Apogee Software:n 1994 julkaisema toimintapeli, joka julkaistiin PC:n MS-DOS järjestelmälle.

Mystic Towers peli on toiminta- ja roolipeli, johon on sekoitettu myös ripaus tasohyppelyä. Pelin jokainen torni koostuu viidestä kerroksesta, joista jokainen omaa 9 huonetta (yhteensä 45 huonetta). Torneihin on sijoitettu myös yhteensä 15 hirviötä ja yksi hirviögeneraattori. Pelin sankari Paroni Baldric seikkailee torneissa ja hänen on voitettava jokainen vihollinen tornista, sekä tuhottava hirviökone, joka luo hirviöitä torneihin. Baldricin on myös löydettävä suuri punainen avain, joka avaa tornin pääoven.

Pelin tarina alkaa siitä, kun paikalliset Rimm kylän asukkaat pyytävät Paroni Baldriciä auttamaan heitä ajamaan tiehensä hirviöt, joita esiintyy Lazarinen tornissa lähellä sijaitsevassa laaksossa. Hirviöt ovat ilmestyneet paronin ilkeän sukulaisen paroni Lazaruksen ilkeän juonen takia. Esi-isiltään saamien taikavoimien voimalla paroni lähtee matkaan koti Lazarinen tornia karkoittaakseen hirviöiden terrorin.

Sankarillamme paroni Baldricilla on energiamittari, joka vähenee aina hirviöiden osumista, myrkytyksistä, tai ansoihin astumisesta. Energiamittarin mennessä nollaan, Baldric menettää yhden elämän. Pelin alussa pelaaja aloittaa yhdeksällä elämällä ja kaikkien elämien menetettyä peli on ohi. Pelaajan tarpeisiin kuuluu myös nälkä ja jano mittarit, jotka kuluvat pelin edetessä. Pelaajan on siis kerättävä torneja edetessä myös juotavaa ja syötävää. Jos toinen näistä mittareista kuluu loppuun, alkaa myös energiamittari kulua hiljalleen joka aiheuttaa pelaajan nääntymisen. Ruokaa ja juomaa löytyy tornien eri huoneista, sekä usein tapetut hirviöt tiputtavat ruokaa kuollessaan. Jotkin löydetyt juomapullot saattavat sisältää myös viiniä, joka aiheuttaa pelaajan humaltumisen ja hahmon tasapainon menettämisen hetkeksi. Pelaaja voi kerätä myös torneista löydettäviä kolikoita ja ostaa näillä erilaisia loitsuja. Mitä ylemmältä tasolta tornissa pelaaja ostaa loituja, sekä tehokkaampi taikavoima tulee olemaan. Torneista löydetyistä aarteista pelaaja saa pisteitä, joita keräämällä 10.000 pelaaja ansaitsee uuden elämän.

Mystic Towers on hauska peli, joka sisältää monipuolisesti roolipeleistä tuttuja hahmon ominaisuuksia, pieniä pulmanratkontatehtäviä, sekä tasohyppelyistä tuttuja vihollisten tuhoamista ja tasojen läpäisemistä yhtä enemmän vaikeutuvissa tehtävissä. Pelin grafiikat ovat erittäin selkeät ja linnan huoneet sisältävät paljon pieniä yksityiskohtia. Tarojen värimaailma on ehkä hivenen väritön, mutta sopii hyvin synkän linnan tunnelmaan. Ehkä parhaimpana voidaan pitää humoristisen paroni Baldricin hahmoa ja sen animointia. Piirrosmainen hahmo kävelee ontuvasti ja ilmeilee hullunkurisesti tehdessään taikoja.

YouTube video Mystic Towers pelistä

Mystic Towers, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
Mystic Towers koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.4.2013

Jätä kommentti