VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.5/10 (2 ääntä )

Battle Bugs tiedoston lataus
Lataa Battle Bugs
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Battle Bugs


Battle Bugs on Dynamix-yhtiön tekemä ja Sierra Entertainment:in 1994 tekemä strategiapeli, jossa taistellaan ötököillä. Peli julkaistiin Windows ja MS-DOS järjestelmille. Pelistä julkaistiin myös 1997 oma versionsa PlayStation konsolille.

Battle Bugs on tuore idea reaaliaikaisesta strategiapelistä, joka vaatii hyvää taktikointia. Myös aiheena hyönteisten väliset kahinat ovat hyvinkin erikoislaatunen. Taisteluareenat rakentuvat erilaisista talon huoneista ja niiden huonekaluista. Taistelut saattavat tapahtua esim. keittiön pöydällä, olohuoneessa tai talon takapihalla. Taisteluiden päätehtävänä on joko tuhota kaikki vihollisjoukkueen hyönteiset, tai kaapata kaikki pelialueen ruoat itselleen. Pelin hyönteisillä on jokaisella omat heikkoutensa ja vahvuutensa, joka lisää pelissä taktikoinnin määrää. Pelaajan on löydettävä paras kombinaatio hyönteisistä taistelussa edetäkseen seuraavaan rataan.

Peli sisältää myös vuoropohjaisen moninpelin samalla kuvaruudulla, missä kummallakin pelaajalla on tietty määrä aikaa omalla vuorollaan.

Graafisesti peli loistaa hauskoilla  ja omaperäisillä radoilla, jotka sisältävät paljon hauskoja yksityiskohtia, kuten sipsipusseja, tupakantumppeja ja muita hyönteisten silmissä olevia jättimäisiä kohteita. Grafiikan laatu radoissa on taas hieman väritöntä ja tylsän näköistä. Väli-introt, valikkokuvat ja muut ovat myös hauskkasti keksittyjä ja piirrettyjä. Peliosuudessa pelitilanne, taisteluiden tempo ja animaatiot ovat hieman hitaanpuoleiset.

YouTube video Battle Bugs pelistä

Battle Bugs, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.5.2013

Jätä kommentti