VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.6/10 (23 ääntä )

Teenage Queen

Teenage Queen Stip Poker Räsypokka Korttipeli

Teenage Queen on ERE Informatique- ja Exxos-yhtiöiden kehittämä, sekä Infogrames Europe SA:n vuonna 1988 julkaisema korttipeli jossa pelaajan on pelattava pokeria panoksena vastustajan vaatetus. Peli julkaistiin Amiga 500, Atari ST, Amstrad CPC, ja MS-DOS- alustoille.

Korttipeli perustuu tavalliseen pokeriin/räsypokkaan, missä pelaajan on saatava vastustaja riisumaan vaatteensa voittamalla käsiä ja taktikoimalla panokset oikein. Yleisesti strippipokerit perustuvat joko aitoihin valokuviin, tai animetyylisiin sarjakuvahahmoihin, mutta Teenage Queen tekee kuitenkin poikkeuksen sisältämällä todella tyylikkäästi toteutettuja lähes valokuvamaisia taideteoksia, jotka ovat kuitenkin käsin piirrettyjä. Tyttöjen kuvat tehnyt Jocelyn Valais on selkeästi suunnitellut kuvat soveltumaan Amigan 256 värimaailmaan, joista muiden versioiden grafiikat ovat värimaailmaltaan karsittuja. Kuitenkin jopa kaksivärisenä kuvat ovat tyylikkään näköisiä.

Teinikuningattaren riisuminen vaatii pidemmän session, koska vaatetusta on paljon ja vastustaja pelaa pokeria varmanpäälle, eikä tee lähes koskaan mitään riskeeraavaa, saatikka bluffaa. Vähänkään suurempi korotus panokseen aiheuttaa välittömän foldauksen. Tämä tekee pelin pokeriosuudesta pitkästyttävän tylsän.

Äänimaailmaltaan Teenage Queen ei säväytä perus taustamusiikillaan ja muutamalla tyttöjen lausahduksella (Voulez-vous jouer avec moi = haluatko pelata kanssani), jotka nämäkin puuttuvat muiden alustojen karsituista versioista. Lisäksi muutaman sanan lausahdukset ja teinimäiset hihittelut ovat pitkänpäälle myrkkyä korville.

YoutTube video Teenage Queen pokeripelistä

Teenage Queen, 5.6 out of 10 based on 23 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

4.4.2013

Jätä kommentti