VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (5 ääntä )

Super Stardust


Super Stardust on suomalaisen Bloodhouse yhtiön kehittämä ja Team 17-yhtiön 1994 Amigalle julkaisema lentely- ja räiskintäpeli. Pelistä käännettiin myös myöhemmin PC:lle MS-DOS versio nimellä Super Stardust 96.

Kyseessä on perinteinen avaruuslentely, missä pelaaja ohjastaa kuvaruudun keskellä avaruusalusta väistellen meteoriitteja ja vihollisaluksia, sekä niiden tulitusta. Samalla pelaajan on tuhottava kaikki viholliset, sekä kerättävä kuvaruudulta näkyvät bonukset. Kaikki tämä on tehtävä tietyn ajan sisällä, joten radoissa on täysi tohina päällä alusta loppuun. Pelaajalla on käytössään loppumattomat panokset ja keräämällä bonuksia pelaaja saa käyttöön erilaisia aseita avaruusalukseensa. Edetessä peli muttuu hankalaksi, vihollisia, sekä meteoriittejä on enemmän ja ne kestävät paremmin tulitusta. Poiketen perinteisistä avaruuslentelyistä, pelissä tausta ei vieri eteenpäin, vaan pysyy täysin paikoillaan.

Kyseessä on hieman yksitoikkoinen peli. Jokainen rata on kuin edeltäjänsä, eivätkä ne sisällä mitään omaperäistä. Pelillä ei ole oikein mitään uudelleenpelaamisen arvoa. Graafisesti peli on ihan hienon näköinen ja erityisesti pyörivät animoidut objektit, sekä räjähdykset on toteutettu todella hienosti.

 

YouTube video Super Stardust pelistä

Super Stardust, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

21.9.2014

Jätä kommentti