VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.5/10 (4 ääntä )

Side Pocket


Side Pocket on Data Eastin 1986 tekemä biljardipeli, joka sisältää monta biljardin eri pelimuotoa.

Alunperin peli julkaistiin 1986 ja se käännettiin myöhemmin alustoille :  Sega Mega Drive/Genesis, NES, Super NES, Game Boy, Game Gear, and WonderSwan.

Epätavallinen yksinpelimuoto nimeltään ”Pocket” vaatii pelaajaa tyhjentään kaikki pöydän pallot tietyssä lyöntimäärässä samalla. Pelaaja kerää pisteitä pussittamalla palloja tavallisesti, peräkkäisillä lyönneillä, sekä lyömällä palloja tietyssä numerojärjestyksessä. Joissakin tilanteissa taskut valaistuvat ja lyömällä pallon kyseiseen pussiin, saa pelaaja lisäpisteitä. Peli sisältää myös kaksinpelin, missä peliä pelataan muuten samalla tavalla, mutta lyönnit tehdään vaihtaen vuoroja.  Pelaaja joka ei saa lyöntivuorollaan palloa pussiin, menettää vuoronsa.

Peli sisältää myös ysipallosta kaksinpelin, sekä temppukisan ”Trick Shot”, missä tavoitteena on lyödä pöydän kaikki pallot yhdellä lyönnillä pusseihin. Pelissä pelaaja pystyy vaikuttaan lyöntiinsä monella tavalla, kuten tekemällä kierteitä palloon vasemmalle tai oikealle, tai lyömällä hyppylyöntejä toisten pallojen yli.

Side pocket peliä ei voida sanoa biljardin tai ysipallon simulaattoriksi, vaan se on enemmän arcadepohjainen pallopeli.

Side Pocket Youtube video pelistä :

Side Pocket, 6.5 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

25.1.2012

Jätä kommentti