VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.7/10 (3 ääntä )

Ruff ’n’ Tumble tiedoston lataus
Lataa Ruff ’n’ Tumble
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Ruff ’n’ Tumble


Ruff ’n’ Tumble on Renegade yhtiön 1994 tekemä tasohyppelypeli Amiga 500 laitteistolle.

Pelissä pelaaja ohjaa poikaa nimeltä Ruff Rogers, joka leikkii leikkipuistossa pudottaen vahingossa hänen marmorikuulansa jäniksenkoloon. Etsiessään kuulaa jäniksenkolosta, päätyy Ruff teleportin kautta kaukaiselle muukalaisplaneetalle. Planeettaa hallitsee ilkeä Dr Desiny joukkonaan pelätty robottiarmeija. Ruffin marmorikuulat ovat päätyneet teleportin kautta ympäri muukalaisplaneettoja ja hänen on tehtävänään on pelastaa planeetat Destinyn vallasta, samalla keräten kaikki kadonneet kuulat.

Pelissä pelaaja etenee erilaisia ratoja pitkin hyppien ja ampuen muukalaisia. Pelaajan tehtävänään on kerätä värikkäitä marmorikuulia, joitka keräämällä pelaaja avaa lukituksen seuraavaan rataan. Pelaajalla on käytössään alussa perus laser pistooli, johon pelaaja saa väliajoin parempia ammuksia, kuten ohjuksia, luoteja, lasereita tai jopa liekinheittimen. Ratojen viholliset koostuvat Dr Destinyn erilaisista lentävistä ja kävelevistä roboteista, jotka omaavat erilaiset aseistukset. Ratojen välillä pelaajalla on vastassaan isompi pomovastus, johon on upotettava normaalia suurempi määrä ammuksia.

Kyseessä on graafisesti hieno tasohyppely, joka ei kuitenkaan erotu muista aikansa kilpailijoista mitenkään erityisemmin. Peli muistuttaa Jazz Rabbit peliä kovasti. Pelin musiikit ovat heikkolaatuisia, eikä pelistä löyty mitään iskevää mieleen painuvaa melodiaa.

Peli sisältää 4 eri maailmaa, jotka on jaettu pienempiin ratoihin

  • Fantasia Metsä
  • Maanalainen Kaivos
  • Robottitehdas
  • Dr Destinyn linna

 

Ruff ’n’ Tumble muualla

YouTube video Ruff ’n’ Tumble pelistä

Ruff 'n' Tumble, 6.7 out of 10 based on 3 ratings
Ruff ’n’ Tumble koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

16.9.2014

Jätä kommentti