VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.1/10 (8 ääntä )

One Must Fall 2097 tiedoston lataus
Lataa One Must Fall 2097
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

One Must Fall 2097


One Must Fall 2097 on Epic MegaGamesin 1994 julkaisema roboteilla pelattava tappelupeli PC:n MS-DOS järjestelmille. Tappelupeleistä poiketen taistelurobotteja ohjataan ihmisten voimin ja niitä kutsutaan pelissä nimellä (HAR). Nämä HAR:it ovat yhdistetty fyysisesti ja mieleltään niitä ohjaaviin ihmispilotteihin. Peli sisältää 11 erilaista robottia, viisi eri areenaa ja neljä erilaista turnausta. Pelin roboteilla on eri ominaisuudet, kuten nopeus, voima, kestävyys ja liikkeet. Tappelupeleistä poiketen pelin kentät myös vuorovaikuttavat taisteluihin erilaisilla koneistoilla, kuten seinästä työntyvillä piikeillä ja muilla ominaisuuksilla.
Pelissä on pääasiassa kaksi eri pelimoodia, yksinpeli missä toimitaan robottifirman palkkalistoilla taistellen tiensä huipulle, sekä turnausmoodi, jossa robottitappelut ovat kansan viihdettä ja palkintona on robottitaisteluiden maailmanmestaruus.
Pelin myöhempiin versioihin tehdään myös moninpeli. Vuonna 1999 peli julkaistiin freewarena.

One Must Fall 2097 Youtube video :

One Must Fall 2097, 8.1 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

29.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “One Must Fall 2097”

  1. Retro-Tonpa sanoo:

    Aika on kullannut muistot tästäkin pelistä. Hieman kankean näkösiä liikkeitä roboteilla kun tuota youtube-videota katsoo, mutta ei ne sillon aikanaan pelatessa kököiltä tuntuneet. Nuoreen poikaanhan upposi tappelevat robotit kuin häkä. Parasta tässäkin oli kaksinpeli kaveria vastaan.

Jätä kommentti