VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.0/10 (1 ääni )

Miten valita paras käsikonsoli vuonna 2021?


Vaikka käsikonsolit ovat tavallaan ottaneet takapakkia viime vuonna muiden pelikonsolien suosion takia, ne tekevät paluun nyt taas vuonna 2021. Loppujen lopuksi ei ole parempaa tapaa viettää aikaa ja pysyä liikkeellä kuin konsoli taskussasi. Kun markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, miten päätät, mikä niistä on juuri sinulle paras?

Hinta

Ihmiset usein aliarvioivat varsinaisten pelien hintaa ja keskittyvät vain konsolin hintaan. Katsomatta kiinnostavien pelien markkinahintaa, saatat kuitenkin maksaa enemmän kuin odotit. Jos haluamasi pelit maksavat laitteellesi enemmän kuin muille ehkä kalliimmille laitteelle, sinun on ehkä harkittava kalliimman laitteen ostamista.

Jos et ole joku, joka välittää uusimmista trendeistä, voit etsiä vanhempaa konsolimallia. Näiden mallien pelit ovat yleensä paljon halvempia, vaikka ne ovat edelleen suosittuja pelejä.

Tallennuskapasiteetti

Eri käsikonsoleilla on erilainen tallennuskapasiteetti. Kapasiteetti päättää, kuinka monta peliä voit asentaa laitteellesi kerrallaan. Jos pidät useista peleistä ja pelaat niitä usein, sinun on parasta priorisoida tallennuskapasiteettiin ja jättää huomiotta konsolit, joissa on vähemmän muistia.

Tarjoukset & pakkaukset

Parantaakseen myyntiään, useimmat firmat tarjoavat nykyjään pakkauksia konsoleilleen, eli siihen tulee muutakin kuin pelkkä konsoli. Tämä on hyvä uutinen sinulle, koska saatat saada enemmän kuin odotit samalla rahalla. Ole kärsivällinen, kun haet laitettasi ja tarkista uusia tarjouksia usein.

Jotkut yritykset tarjoavat lisätarvikkeita, kun taas toiset sisältävät pelin tai kaksi, joiden avulla pääset alkuun.

Pelin tyypit

Tutki, minkä tyyppisiä pelejä konsoli voi tukea. Jos olet pelaaja, joka pitää kaikista tyylilajeista, valitse käsikonsoli, jossa on hyvä grafiikka ja tilava kapasiteetti. Siten et rajoita pelivalintojasi.

Vaikka useimmat laitteet pystyvät ajamaan moderneja pelejä, retropelaajien on tehtävä perusteellinen tutkimus löytääksesi konsolin, joka tukee myös retropelejä. Tämäntyyppisiä pelejä tehtiin vanhentuneille ohjelmistoille, joten kaikki laitteet eivät täytä tiettyjä vaatimuksia niiden pyörittämiseksi. Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina käyttää eri versioita suosituista retropeleistä uudella käsikonsolillasi.

Pelaaminen verkossa

Suuri osa nykypäivän elämästä on verkossa. Ostokset verkossa, vedonlyönti ilman rekisteröitymistä, ruoan tilaaminen ja jutteleminen muiden kanssa maailmanlaajuisesti ovat kaikki suosittuja ajanvietteitä, joista ihmiset nauttivat internetissä. Pelaaminen ei ole poikkeus, minkä vuoksi sinun täytyy tarkastella konsolin kapasiteettia, jotta se voi käsitellä pelejä verkossa.

Myös offline-peleissä on moninpelivaihtoehtoja, joiden avulla pääset liittymään nettipalvelimiin ja pelaamaan ystäviesi tai tuntemattomien kanssa. Nettipelaamista tarjoavien konsolien bonus on se, että ne antavat sinulle usein pääsyn palveluihin, kuten videon ja äänen jakamiseen, jotta voit kommunikoida muiden pelaajien kanssa.

Tämän lisäksi ne saattavat jopa antaa sinulle ilmaisia kokeilujaksoja suosituille peleille ja ilmaisia pelejä, jotka voit ladata laitteellesi.

Koko

Käsikonsolin koko idea on, että sen voi viedä kaikkialle. Se tarkoittaa, että koko on tärkeä tekijä päätöksessäsi. Jotkut suosivat yksinkertaisempia malleja, koska he haluavat vain pelata omassa huoneessaan rauhassa eivätkä he vie konsoliaan usein ulos.

Jotkut vain välittävät siitä, että konsoli mahtuu mukavasti heidän autoonsa, jotta heillä on aina jotain tekemistä liikenteessä. Toiset haluavat uuden konsolin mahtuvan taskuun, koska ovat koko ajan liikkeellä.

Mieti, milloin käytät konsolia ja missä. Tämä auttaa sinua päättämään, minkä kokoisen laitteen valitset.

Akunkesto

Toisin kuin kotikonsoleissa, laitteen liikuttaminen ei rajoitu johdon pituuteen. Sen sijaan käsikonsolit toimivat ladattavilla akuilla. Vaikka se tarkoittaa, että voit nauttia peleistä missä tahansa, se tarkoittaa myös sitä, että peliaikasi on rajoitettu, kun et ole laturin lähettyvillä.

Löydä siis konsoli, jolla on hyvä akunkesto. Paremman akunkeston omaavat saattavat olla kalliimpia, mutta se kannattaa, jos olet aktiivinen ihminen, ja joka viettää suurimman osan päivästä kodin ulkopuolella.

Akunkeston merkitys korostuu erityisesti automatkoilla, sillä laitteen lataaminen matkoilla ei ole niin helppoa. Varmista siinä tapauksessa, että lataat laitteen kokonaan ja investoit tehokkaisiin virtapankkeihin, jotta et jää koskaan ilman akkua.

Päätelmät

Kuten huomaat, täydellisen kädessä pidettävän pelikonsolin ostamiseen liittyy paljon ajatuksia. Vuodella 2021 on paljon tarjottavaa kaikenlaisille pelaajille, ja tämä opas auttaa sinua varmasti tekemään oikean päätöksen. Järjestä edellä mainitut tekijät sen mukaan, miten tärkeitä ne ovat sinulle ja löydät varmasti sinulle täydellisen konsolin hetkessä. Valinta on sinun!

Miten valita paras käsikonsoli vuonna 2021?, 6.0 out of 10 based on 1 rating
Peliartikkelin kirjoittaja:

eve

Peliarvostelu kirjoitettu:

7.4.2021

Jätä kommentti