VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.2/10 (5 ääntä )

Little Big Adventure


Little Big Adventure on Adeline Software Internationalin julkaisema seikkailu-tietokonepeli. Se ilmestyi PC:lle vuonna 1994 ja PlayStationille vuonna 1997.

Pelissä ohjataan Twinsen-nimistä hahmoa, Twinsen on rodultaan Quetch, Quetchien ulkonäköön kuuluu kalju pää jonka keskeltä kasvaa poninhäntä. Julkaisuaikaan pelin pelimaailma oli poikkeuksellisen laaja, siihen kuuluu 11 saarta ja 120 maisemaa. Päähahmoa voi ohjata neljässä erilaisessa tunnetilassa: se voi olla aggressiivinen, atleettinen, varovainen tai normaali, ja peli muuttaa luonnettaan näiden tilojen mukaan. Matkan varrella ratkotaan tehtäviä, joista saa palkinnoksi hyödyllisiä esineitä, kuten pallon tai kitaran.

Pelin juoni keskittyy kuvitteelliselle planeetalle nimeltä Twinsun missä asuu erilaisia muukalaisrotuja. Pelaajan tehtävänä on paeta hahmollaan vankilasta ja tämän jälkeen estää ilkeän Dr Funfrockin aikeet.

Little Big Adventure on reaaliaikainen pseudo 3D isometrinen peli, missä taustat ovat 2D grafiikkaa ja hahmot 3D objekteja. Taistelut tapahtuvat pääasiassa taikapallon avulla, mikä on hehkuva energiapallo, jonka pelaaja voi ampua vastustajan päälle. Vaihtamalla pelaajan agressiiviseen tilaan voi pelaaja myös lyödä ja potkia vastustajia.
Pääasiassa peli koostuu vapaasta maailmasta missä pelaaja voi päättää itse mihin menee ja mitä tehtäviä suorittaa. Suorittamalla tehtäviä pelaaja avaa lukittuja osuuksia ja pystyy näiden avulla jatkaan itse juonta.

Youtube video Little Big Adventure pelistä :

Little Big Adventure, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

6.3.2012

Yksi vastaus to “Little Big Adventure”

  1. Asailum sanoo:

    Ihan hassu peli. Tyyppi nytkyttää vaan koko ajan, heti ku olis kännissä 🙂 En kyllä ole koskaan pelannut joten ei voi sanoa onko hyvä vai huono.

Jätä kommentti