VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.5/10 (20 ääntä )

Doom II: Hell on Earth tiedoston lataus
Lataa Doom II: Hell on Earth
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Doom II: Hell on Earth

Doom II - Hell on Earth - Haulikko

Doom II: Hell on Earth on id Software:n tekemä ja GT Interactive:n 1994 julkaisema 3D räiskintäpeli, joka on jatko-osa suuren suosion saaneeseen Doom peliin. Peli julkaistiin PC:n MS-DOS-, Microsoft Windows- ja Game Boy Advance järjestelmille.

Pelin juoni jatkuu ensimmäisen osan jälkeiseen aikaan, jossa pelaaja ottaa jälleen nimettömän avaruussotilaan roolin tuhotakseen Helvetin pahat joukot. Pelin toinen osa sijoittuu maapallolle, johon pelaaja palaa voitettuaan ensimmäisen osan avaruusaseman hirviöt. Maapallo on joutunut helvetin joukkojen hyökkäyksen kohteeksi ja pelaajan on raivattava tie tuhoten kaikki helvetin kätyrit ja pelastettava maapallon asukkaat avaruusportista johon heidät on vangittu. Pelaajan on saatava siirrettyä ihmiset siirtimen avulla toiseen maailmaan jääden kutienkin itse maapallolle ratkaisemaan miten helvetin joukot kukistetaan.

Pelin toista osaa on muutettu episodien osalta, missä pelaaja etenee yhtä ja samaa episodia pitkin. Näin pelaajan ei tarvitse aina aloittaa uutta episodia pelkällä pistoolilla. Ratojen välillä pelaaja ei enään näe etenemistään kartalla, vaan tilalle on laitettu taustakuva.

Peli sisältää 30 rataa jotka ovat pääasiallisesti ensimmäisen osan kaltaisia. Pelin mekaniikka on pitkälti samaa kuin edeltäjänsä, tosin grafiikoita on paranneltu. Asevarastoon on lisätty tavallisen haulikon lisäksi kaksipiippuinen ”super shotgun”. Suurin osa pelin radoista kulkevat melko lineaarista reittiä pitkin, mutta osassa ratoja pelaajan on kahlattava läpi sokkeloiden löytääkseen poistumisoven. Ratojen varrella pelaa löytää erilaisia aseita, bonuksia ja ensiapulaukkuja. Osa tavaroista on piiloissa, joita ei ihan helpolla löydä. Pelin tavallisten vihollisten määrä on tuplattu edeltäjäänsä ja osa ensimmäisen osan pomovastustajista on otettu peliin tavalliseksi vastustajaksi.

Peli mahdollisti moninpelin puhelinyhteyden ja lähiverkon kautta. Moninpelissä pelaajilla oli mahdollista tehdä yhteistyötä, tai taistella toisiaan vastaan.

YouTube video Doom II pelistä

Doom II: Hell on Earth, 8.5 out of 10 based on 20 ratings
Doom II: Hell on Earth koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

31.12.2013

Jätä kommentti