VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.7/10 (13 ääntä )

Sam and Max – Hit the Road tiedoston lataus
Lataa Sam and Max – Hit the Road
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Sam and Max – Hit the Road

Sam and Max - Hit the Road Toimisto Keskustelu Animaatio

Sam & Max Hit the Road on LucasArtsin vuonna 1993 julkaisema seikkailupeli. Pelin hahmot ovat peräisin Steve Purcellin Sam & Max -sarjakuvasarjasta. Peli on kirjoitettu SCUMM-komentosarjakielellä. Pelin keskeinen aihe on yhdysvaltalaisten kitschmäisten turistirysien parodiointi.

Sam ja Max komennetaan etsimään karnevaalien vetonaula Bruno-isojalkaa, joka on karannut kirahvikaulatyttö-Trixien kanssa. Heidän perässään on myös erikoisuuksien keräilijä, amerikanliverpoolilainen country-tähti Conroy Bumpus, joka haluaa liittää Brunon ja Trixien kokoelmaansa.

LucasArts julkaisi Sam & Max Hit the Roadin levykkeillä vuonna 1993 MS-DOSille. Myöhemmin peli julkaistiin CD-ROMilla täysin äänitetyin puhein, siinä missä edellisessä oli puhetta vain alkuanimaatiossa. Vuonna 1995 peli julkaistiin Macintoshille CD-ROMilla. Peli on kirjoitettu SCUMMin versio 6:lla.

Sam & Max Hit the Road julkaistiin alun perin englanniksi. Softgold julkaisi sen CD-ROMilla saksaksi puhuttuna ja C.T.O. puolestaan italiaksi.

LucasArts tiedotti elokuussa 2002, että Sam & Max Hit the Road saa jatko-osan Sam & Max Freelance Police. Maaliskuussa 2004 pelin julkaisu peruutettiin. Telltale Games neuvotteli vuoden ajan oikeuksista pelin viimeistelemiseksi saamatta niitä.

Vuonna 2007 oikeudet hahmoihin saatuaan Telltale Games alkoi kehittää uutta Sam & Max-pelisarjaa. Se koostuu lyhyistä episodeista, joita myydään Telltale Gamesin verkkokaupassa yrityksen web-sivuilla. Episodit muodostavat ”kausia” (season), kuten TV-sarjoissa usein on tapana. Tällä hetkellä pelisarjan kolmas kausi on yhtä peliä vaille valmis.

Youtube video Sam and Max pelistä :

 

 

Viitteet : Wikipedia Sam and Max kuvaus

Sam and Max - Hit the Road, 8.7 out of 10 based on 13 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti