VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.6/10 (12 ääntä )

Zool tiedoston lataus
Lataa Zool
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Zool

Zool Chupa Chups Tikkari Mainos

Zool on Gremlin Graphics:in 1992 tekemä tasohyppely, joka julkaistiin alustoille Amiga, Arcade, Acorn Archimedes, Atari ST, Amiga CD32, DOS, Game Boy, Sega Game Gear, Sega Master System, Sega Mega Drive/Genesis, SNES.

Zool on peikkoninja eksoottisesta ulottuvuudesta, jonka alus rikkoontuu matkalla ja alus joutuu laskeentua erikoiselle planeetalle. Saavuttaakseen lopullisen ninjakoulutuksen ja palatakseen takaisin kotiplaneetalleen, Zoolin on läpäistävä kuusi eri maailmaa.

Zool muistuttaa hieman Segan Sonic the Hedgehog peliä ja sen tarkoituksena onkin olla sen kilpailija.  Zool hahmolla on käytössään monia keinoja vihollisia vastaan. Zool voi pyörähtää tai hypätä vihollisen päälle, sekä lyödä tai ampua vihollista. Zoolilla on myös ninjataitoja ja se voi esim. kiivetä seinää pitkin, sekä hypätä korkealle.

Pelin radat liikkuvat sulavasti ja nopeatempoisesti verrattuna moniin muihin aikansa tasohyppelypeleihin. Pelin grafiikat ovat kauniisti ja yksityiskohtaisesti toteutettuja. Jokaisella radalla on omat teemansa ja ne esim. karkkimaailmasta, musiikkimaailmasta, hedelmä- ja ruokamaailmasta, työkalumaailmasta sekä lelumaailmasta. Zoolissa ratojen välillä tulee usein bonustasoja, joissa Zool saattaa pelata arcade videopelejä. Joissain paikoissa Zool pääsee ajamaan avaruusaluksella pitkin rataa. Pelin musiikkiraidasta vastaa Lotus Espirit Turbo Challenge 3 pelistä tuttu veteraani Patrick Phelan, joten äänipuolena on laadukasta elektronista teknoa, jota kelpaa kuunnella. Pelin huonona puolena pidetään usein sen vaikeustasoa, missä monien mielestä musiikkimaailmaa pidemmälle on lähes mahdoton päästä. Myös pelin värimaailma on silmiinpistävän räikeää.

Pelissä on sponsorina Chupa Chups tikkarifirma, joten peli sisältää pienimuotoista mainontaa, sekä tuotesijoittelua osissa radoista.

YouTube video Zool pelistä

 

 

 

Zool, 7.6 out of 10 based on 12 ratings
Zool koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

13.11.2012

Jätä kommentti