VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (4 ääntä )

World Tour Golf


World Tour Golf  on Electronic Artsin 1986 julkaisema golf-peli Commodore 64:lle, Amiga 500:selle, Apple IIGS:lle ja PC:n MS-DOS:ille.

World Tour Golf vie pelaajan golffaamaan eri maihin useille aidoille tunnetuille golf-kentille, kuten Augusta ja Pebble Beach. Pelin jaettu näkymä antaa pelaajalle hyvän näkymän kentälle lintuperspektiivissä ja 3D-näkymässä. Pelaajan ohjaaminen tapahtuu useista eri napeista, joilla säädetään lyönnin voimakkuutta, suuntaa, kulmaa ja muita ominaisuuksia. Lyönnin pituuteen vaikuttaa tietysti myös mailavalinta, jossa näytetään pelaajalle lyönnin summittainen pituus kyseisellä mailalla. Tämä helpottaa pelaamista estämällä ylipitkiä tai lyhyitä lyöntejä. Pallon lentorataan vaikuttaa myös sääolosuhteet, kuten kentän tuulenvoimakkuus, joka tulee ottaa huomioon palloa lyötäessä. Peli sisältää myös rataeditorin, joka on kiva lisä peliin ja tuo mukaan uudelleenpelattavuutta. Valitettavasti peli ei tarjoa pelaajille kaksin- tai moninpelimahdollisuutta, mikä on suuri puute pelissä.

Pelin ulkoasu näyttää karulta, mutta se oli yksi ensimmäisistä realistisista simulaatiopohjaisista golf-peleistä joita tuli markkinoille.

 

World Tour Golf, 6.3 out of 10 based on 4 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

25.9.2012

Jätä kommentti