VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.6/10 (14 ääntä )

Wacky Wheels tiedoston lataus
Lataa Wacky Wheels
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Wacky Wheels

Wacky Wheels Alku Valikko Eläimet Animaatio

Wacky Wheels on Apogee Softwaren vuonna 1994 MS-DOS:ille julkaisema kilpa-ajopeli, joka muistuttaa hieman Super Mario Kart peliä, mutta mikroautojen sijasta hahmot ajavat radalla ajettavilla ruohonleikkureilla.

Wacky Wheels sisältää kahdeksan pelihahmoa, jotka ovat kaikki eläintarhasta karanneita eläimiä.Peliä voi pelata joko yksin- tai kaksinpelinä. Moninpeliä voi pelata joko jaetulla ruudulla tai yhdistämällä kaksi tietokonetta sarjakaapelilla tai modeemilla. Pelistä on jaossa laajalle levinnyt Shareware-versio, jonka voi ladata ilmaiseksi usealta eri nettisivustolta. Shareware versiosta puuttuvat eläimet ja radat saa käyttöönsä rekisteröimällä peli. Pelissä esiintyy myös legendaarinen Dopefish.

Pelissä on yllättävän laaja valikoima erilaisia ratoja, kokoversiossa jopa 42 kpl. Peli sisältää useita eri pelimuotoja, kuten kilpailun aikaa vastaan, normaali kisat (usealla eri variaatiolla), taistelukenttä ja ankanammunta-ajot. Pelin eläinhahmoilla on jokaisella omat hauskat animoinnit ja ominaisuudet, kuten Elefantti on painava ja hyvä kiilaamaan muita eläimiä, kun taas hai voi puraista vastustajia. Peliin on lisätty mukaan myös turbobuusteja, aseita ja muita ominaisuuksia. 3D Realmsin mukaan peliin on tehty jokaiselle eri eläintyypille oma tekoälynsä, joka käyttäytyy radalla eri tavalla ja ajaa erilaisia ajoreittejä ja tyylejä pitkin rataa. Radoilta voi kerää erilaisia aseita, kuten pommeja, liukasta öljyä, jääpaloja ja tulipalloja joita voi käyttää vihollisia vastaan. Pääaseena pelissä on siilit, joita voi kerätä radalta ja heitellä vastustajien päälle.

Peli ei loista grafiikaltaan, eikä äänimaailmassakaan ole kehumista, mutta pelin pelattavuus, nopeatempoisuus ja hauskuus tekee Wacky Wheelsistä hauskan ja leppoisan ajopelin. Nykymittapuulla katsottuna miinusta on annettava pelin pelimoottorin nykimiselle.

Kuvankaappauksia Wacky Wheel pelistä :

Wacky Wheels Youtube video pelistä :

Wacky Wheels, 7.6 out of 10 based on 14 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.8.2012

Jätä kommentti