VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 3.5/10 (2 ääntä )

Vinyl Goddess from Mars tiedoston lataus
Lataa Vinyl Goddess from Mars
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Vinyl Goddess from Mars

Vinyl Goddes Debra Dare malli

Vinyl Goddess from Mars on Six Pound Sledge Studios:in tekemä ja Union Logic Software Publishing Inc:in 1995 julkaisema 2D tasohyppely, joka julkaistiin PC:n MS-DOS käyttöjärjestelmälle.

Pelin tarina sijoittuu 200 miljoonan vuoden päähän tulevaisuuteen, missä avaruusalus noutaa galaksin toiselta puolelta sankarittaremme Vinyylijumalattaren B-luokan elokuvatapahtumaan. Hakureissulla avaruusalukseen iskeytyy kuitenkin yllättäen meteoriittisade, joka rikkoo aluksen navigointijärjestelmän. Avaruusalus ajautuu pois kurssilta ja sankarittaremme tekee epätoivoisen pakkolaskun pelastuskapselilla läheiselle varsin eriskummalliselle muukalaisplaneetalle. Jumalattaremme on löydettävä pakkolaskun tehnyt avaruusalus, omat kadonneet tavaranse, sekä aluksesta kadonneet puuttuvat osat, jotta hän kerkeää galaksin laidalla pidettävään  filmifestivaaliin.

Peli omaa hyvin paljon samaa kuin  Epic MegaGames:in tekemä Jill of the Jungle peli. Pelaaja toimii itse jumalattaren roolissa taistellen oudon näköisiä muukalaisia vastaan vieraalla planeetalla. Aseina toimii niin heittotähdet, kuin puukot.  Pelaaja etenee ratoja pitkin hyppien ja kiiveten erilaisia tasoja pitkin. Ratojen varsilla on monia erilaisia tavaroita, kuten hedelmiä, sormuksia ja energiapulloja. Episodit koostuvat ylhäältä kuvatusta kartasta missä pelaaja voi liikkua ja valita mitä rataa hän haluaa pelata, samaan tyyliin kuin esim. Mario Bros 3 pelissä.

Pelin kannessa, mainoskuvissa, sekä itse pelikuvissa käytettiin hahmona Debra Dare nimistä mallia.

Peli sisältää kolme eri episodia, joista ensimmäistä pystyy pelaamaan shareware versiossa :

  • Episode 1: Forests of Old
  • Episode 2: Caverns of Chaos
  • Episode 3: The Return

YouTube video Vinyl Goddess from Mars pelistä

Vinyl Goddess from Mars, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.4.2013

Jätä kommentti