VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.7/10 (10 ääntä )

Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle tiedoston lataus
Lataa Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle


Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle on Purebyten kehittämä ja Amersoftin 1986 julkaisema Ere Kokkosen ohjaamaan Uuno Turhapuro elokuvaan pohjautuva tietokonepeli Commodore 64:lle.

Pelissä Uuno Turhapuro saapuu kotiin ja huomaa asunnon olevan tyhjä. Ensimmäisenä Uuno astelee jääkaapille ja huomaa jääkaapissa lapun, missä kerrotaan vaimonsa Elisabethin lähteneen muualle ja lakimiehen ottavan yhteyttä.  Uunolle ei jää vaihtoehtoja ja hän päättää muuttaa maalle.

Pelissä Uunon tulee suorittaa erilaisia tehtäviä, jotka ovat toisiinsa verrattuna melko samantapaisia. Jokaisen pelin radassa ohjataan Uunoa, joka joko juoksee tai hiihtää eteenpäin maiseman liikkuessa sivulle. Ensimmäisena Uunon tulee kyntää pelto. Uuno on köyttänyt narun auton peräkoukkuun ja juoksee auran perässä väistellen erilaisia esteitä, kuten kiviä, kantoja ja rikkaruohoja. Törmätessä esteeseen Uuno lentää auran yli kaaressa.Seuraavassa radassa Uuno vesihiihtää paljain jaloin väistellen kiviä ja muita esteitä. Viimeisessä radassa Uuno juoksee metsässä päättömänä väistellen puita, kantoja ja ihmisiä.

Peli on hyvin vaikea ja uunon ohjaaminen tarkkaa puuhaa, missä yhden pixelin heitto kohteesta saattaa olla kohtalokas virhe. Julkaisuvuoteen, sekä suomalaiseksi peliksi Commodore 64:lle peli on toteutettu varsin hyvin. Animaatio on toteutettu kauniisti, eikä pelin grafiikatkaan ole ollenkaan huonoja.

Pelistä muualla

Uuno Turhapuro muuttaa maalle Youtube video pelistä :

Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle, 7.7 out of 10 based on 10 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

10.1.2012

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti