VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.7/10 (3 ääntä )

Ultra Slot tiedoston lataus
Lataa Ultra Slot
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Ultra Slot

Ultra Slot Hedelmäpeli

Ultra Slot on Raymond M. Butinin tekemä ja United Innovations Plus-yhtiön 1991 julkaisema hedelmäpeli, joka sisältää useita eri hedelmäpelien variaatioita. Kyseinen peli on julkaistu vain PC:n MS-DOS alustalle.

Ultra Slots tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia hedelmäpelejä. Pelaaja voi valita joko 3, 4, tai 5 pyöräisen pelikoneen, sekä valita yhdestä viiteen eri voittolinjaa riippuen pelattavasta hedelmäpelistä. Erikoisuutena pelissä on pelaajan mahdollista rakentaa itse oma hedelmäpeli luomalla omat kuvakkeet rullien eri hedelmille. Pelaaja voi omaan peliinsä valita myös halutut voittolinjat, sekä voiton kohdalla maksettavan summan.

Toisin kuin useat muut vanhemmat kasinoaiheiset DOS-pelit, Ultra Slots-peliä pelataan hiirellä, joka helpottaa pelaamista. Pelin animointi on toteutettu hieman karusti ja esim. kolikon lentäminen ja 5-rullaisen pelikoneen animointi on turhauttavan hidas, vaikka pelin asetuksista pääseekin säätämään animoinnin nopeutta. Ultra Slots on nykysilmin pitkälti karun näköinen ja äänimaailma yksinkertaisia piippauksia ja kolinoita, mutta se poikkesi aikanaan vastaavista muista hedelmäpeleistä sen muokattavuutensa.

Kuvankaappauksia Ultra Slot pelistä

 

YouTube video Ultra Slot pelistä

Ultra Slot, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.2.2013

Jätä kommentti