VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.9/10 (8 ääntä )

UFO: Enemy Unknown tiedoston lataus
Lataa UFO: Enemy Unknown
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

UFO: Enemy Unknown


UFO: Enemy Unknown on Mythos Gamesin kehittämä ja MicroProsen alun perin 1994 julkaisema X-COM -strategiapelisarjan videopeli. Peli on X-COM –pelisarjan ensimmäinen osa. Peli yhdisti erittäin toimivalla tavalla taktisen taistelun, tutkimisen sekä strategisen resurssienhallinnan ja on edelleen tietyissä piireissä hyvin suosittu. Peliä levitettiin Pohjois-Amerikassa nimellä X-COM: UFO Defense, ja sarjan jatko-osat julkaistiin myös Euroopassa nimellä X-COM.

X-Com perustetaan kansainväliseksi sotilaalliseksi kattojärjestöksi, joka yhdistää suurvaltojen voimavarat ja perustaa tukikohtaorganisaation torjuakseen maapallolle hyökkäävät muukalaiset. Aluksi X-Comin teknologia on pahasti jäljessä muukalaisia. Yksi pelin olennaisista osista onkin kaapata muukalaisten teknologiaa, jota voi sitten tukikohdissaan tutkia ja kehittää omaan käyttöönsä.

Pelin tehtävät voi jakaa neljään osaan: ensinnäkin pitää varustaa torjuntahävittäjiä, jotka ampuvat alas ympäri maapalloa lentäviä muukalaisaluksia. Toiseksi eri tapahtumapaikoille pitää lähettää miehistönkuljetusaluksia ja sotilaita hyökkäämään muukalaisia vastaan, joko ufojen laskeutumispaikoille, muukalaistukikohtiin tai jopa kaupunkeihin. Kaupungeissa täytyy muukalaisten tuhoamisen lisäksi pyrkiä välttämään siviiliuhreja. Kolmanneksi taisteluista on tarkoitus kerätä mahdollisimman paljon muukalaisteknologiaa, jota voi sitten tutkia omassa tukikohdassaan. Lopuksi täytyy hallita X-Comin taloutta, mikä edellyttää rahoittajamaiden pitämistä tyytyväisinä sekä hyvinkin säästeliästä elämää.

YouTube video  UFO: Enemy Unknown pelistä

Lainattu http://fi.wikipedia.org/wiki/UFO:_Enemy_Unknown

UFO: Enemy Unknown, 8.9 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti