VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.1/10 (7 ääntä )

TwinWorld – Land of Vision


TwinWorld – Land of Vision on Blue Byte Software:n kehittämä ja Ubi Soft:in 1989 julkaisema fantasia-aiheinen tasohyppelypeli, joka julkaistiin Amiga, Atari ST, C64, Acorn Archimedes, Amstrad CPC ja ZX Spectrum laitteistoille.

Pelaaja toimii Ulopa nimisen hahmon roolissa, joka on Carikenin kuninkaallisen suvun viimeinen perijä. Ulopan on selviydyttävä läpi 23 radan löytääkseen varastetun amuletin, jonka ilkeä velko Maldur on kaapannut.

Pelin radat sijoittuvat viiteen eri maailmaan, joista jokainen poikkeaa omalla teema-aiheellaan toisistaan. Maailmat koostuvat perinteisestä metsästä, keskiaikaisesta linnoituksesta, suosta ja ilkeän velko Maldurin temppelistä. Maailmat sisältävät viisi rataa, poikkeuksena Maldurin temppeli, jossa on vain kolme rataa.

Peli ei poikkea totutusta tasohyppelypelien kaavasta, pelaaja kulkee läpi ratojen hyppien tasoilla, sekä ampuen vihollisia. Aseinaan pelaajalla on maagiset loitsut, joita pelaaja voi heitellä vihollisten päälle. Radoilta voi kerätä voimia erilaisiin loitsuihin, jotka toimivat toisistaan erillä tavalla. Viholliset koostuvat erilaisista maagisista olennoista jotka jokainen käyttäytyvät omalla tyylillään. Läpäikseen radan, pelaajan on löydettävä jokaisesta radasta kadonneen amuletin palanen, joka aukaisee poistumistien seuraavaan rataan. Pelissä on Mario Bros pelistä tuttuja asioita, kuten mahdollisuus kesken radan mennä luukuista tai kaivoista toiseen rataan ja palata sieltä takaisin. Ratojen välillä on pomovastuksia ja Maldurin temppelissä pelaaja kohtaa velhon itse.

YouTube video TwinWorld pelistä

TwinWorld - Land of Vision, 5.1 out of 10 based on 7 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

25.9.2014

Jätä kommentti