VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.3/10 (4 ääntä )

Turrican II: The Final Fight tiedoston lataus
Lataa Turrican II: The Final Fight
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Turrican II: The Final Fight

Turrican 2 - Final Fight Tasohyppely Intro

Turrican II: The Final Fight on Factor 5 tekemä ja Rainbow Arts-yhtiön 1991 julkaisema tasohyppelypeli. Peli julkaistiin Amiga 500, Atari ST, Commodore 64, ZX Spectrum, PC:n MS-DOS, CDTV ja Amstrad CPC alustoille.

Turrican 2 on tyypillinen tasohyppelypeli, joka toistaa tuttua kaavaa. Se sisältää alkuintron, jossa alustetaan pelin juonta. Peli koostuu erityylisistä maailmoista ja radoista, joiden välillä tulee pomovastustajia. Ratasuunnittelu on tyypillistä scifi-teemalla varustettua tasohyppelytyyliä. Pelissä on paljon erilaisia vihollisia, jotka käyttäytyvät monipuolisesti erillä tavalla. Pelaaja pystyy taistelemaan viholisia vastaan aseiden, sekä robottipuvun pyörivät sirkkelin avulla.

Turricanin toista osaa pidetään yleisesti parhaana Turrican pelinä. Se kehitettiin alunperin Amiga 500 järjestelmälle, mutta kehittäjän mukaan C64 versio oli pelin alkuperäistoteutus. Turrican 2 peliä on parannettu edeltäjästään jokaisella osa-alueella varsinkin myöhempien porttausten kohdalla. Grafiikat, animointi ja kenttäsuunnittelu on mahtavasti toteutettu. Lisäksi mukana on myös pitkä avaruusalus-osio, joka muodostaa pelissä kokonaisen maailman.

Pelistä oltiin tekemässä käännöstä myös Accolade-yhtiön toimesta Sega Mega Drive-, Nintendon SNES- ja Game Boy konsolille, mutta myöhäisessä kehitysvaiheessa yhtiö hankki itselleen lisenssin Jean Claude Van Dammen elokuvaan Täydellinen sotilas ja Accolade päätti muuttaa pelin ulkoasun vastaamaan aihetta, sekä poistamalla scifi teeman pelistä.

Pelin juoni keskittyy vuoteen 3025 Cobra galaksissa. Yhdistyneiden planeettojen alus Avalon 1 ajelehtii tunnetun universumin laidalla. Yllättäen aluksen viereen materialisoituu vihollisalus lamaannuttaa Avalonin puolustusmekanismit käyttäen tuntematonta teknologiaa. Muukalaisten mutanttijoukot valtaavat Avalonin. Kiivaiden taisteluiden jälkeen koko Avalonin miehistö on tapettu. Vain yksi sotilas Bran McGuire jää henkiin. Bren kulkee laivan varastolle ja pukee itselleen uusinta teknologiaa olevan Turrican-puvun ja aloittaa ristiretken muukalaisia vastaan vannoen kostoa. Branin tehtävänä on taistella muukalaisten joukkoja vastaan ja pelastaa koko galaksin tulevaisuus muukalaisten valloitukselta.

YouTube video Turrical 2 pelistä

Turrican II: The Final Fight, 8.3 out of 10 based on 4 ratings
Turrican II: The Final Fight koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

18.5.2013

Jätä kommentti