VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.5/10 (10 ääntä )

Trophy Bass

Trophy Bass Kalastuspeli Kansi

Trophy Bass on Dynamix, Inc:in tekemä 3D kalastuspeli, joka julkaistiin Sierran toimesta 1995 Windows ja Macintosh järjestelmille.

Pelissä voidaan valita kela, käytettävä viehe ja osallistua B.A.S.S mestareiden turnaukseen, tai kalastella vapaasti eri vesistöissä. Pelissä on kaksi eri kuvakulmaa, pinnan yläpuolella peli on kuvattu takaviisto perspektiivistä jossa pelaaja näkee hahmon liikkeet virveliä liikutettaessa. Kun uistin on vedessä, muuttuu kuvakulma pinnan alle missä pelaaja näkee vesistön pohalla olevat maastovaihtelut, kasvillisuudet ja kivet.

Vesistöissä liikkuminen tapahtuu moottoriveneellä, joka nopeuttaa paikan vaihtoa suurissa vesistöissä. Kalastaminen tapahtuu valitsemalla halutun vieheen, osoittamalla hiirellä haluttuun heittopaikkaan ja heittämällä uistimen veteen. Kun uistin on vedessä tulee sitä kelata ja ohjailla haluttuun suuntaan. Kun kala nappaa, tulee koukulle tehdä vastanykäisy ja aloittaa kalan väsyttäminen. Kalan ohjaus tapahtuu hiirellä ohjaten vetäen kalaa aina vastakkaiseen suunteen. Itse kalan väsytys tapahuu kelaten aina kalaa väsyneenä ja päästäen kalaa poispäin, kun kala vetää vastaan. Kalan ohjaus tapahtuu myös hiirellä. Kalan väsyminen riippuu luonnollisesti kalan lajista ja koosta.

Peli on täysin B.A.S.S. (Bass Anglers Sportsman Society) sponsoroima peli ja sen mukana tulee paljon materiaalia kalastuksesta jossa ammattilaiskalastajat kertovat tietoa kaloista, sekä viehe- ja kalastusstrategioita peliin.

Graafisesti Trophy Bass on keskikastia verrattuna julkaisuvuoden muihin 3D-peleihin. Pelattavuudeltaan peli yllättää positiivisesti. Trophy Bass on kalastuspelinä mukavaa ajanvietettä niin kesällä, kuin talvellakin.

YouTube video Trophy Bass pelistä

Trophy Bass, 8.5 out of 10 based on 10 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.10.2012

Jätä kommentti