VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 3.5/10 (2 ääntä )

Top 5 lahjavinkit videopelien ystäville

Super Mario Odyssey

On taas se aika vuodesta, kun ystävät, perhe ja läheiset kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä, jutustelemaan tai viettämään jännittäviä hetkiä videopelien parissa. Jouluun on enää aikaa alle kuukausi, ja yksi kimuranteimmista joulunalusajan tehtävistä on hankkia ystäville tai perheenjäsenille iloa tuova joululahja. Jos lähipiirissäsi on videopelien ystäviä, tässä tulevat top 5 peliä, jotka ovat tämän joulun ehdottomia suosikkilahjoja. Ja jos olet itse ollut kiltti tänä vuonna, mikset muistaisi itseäsi yhdellä uudella pelillä.

5. Koko perheelle tai ystävälle: Knowledge is Power

Knowledge is Power
Tässä PlayStationin PlayLink -pelissä tiedolla on väliä. Et tarvitse perinteisiä ohjaimia pelataksesi tätä säkenoivää visailupeliä, sillä älypuhelin taipuu myös ohjaimeksi. Valitse hahmo, ota selfie ja astu tiedon pyramidiin, jossa pääset näyttämään tietosi jopa kuuden pelaajan kanssa. Vastaa eri aiheita käsitteleviin kysymyksiin hurjapäisessä kisassa pyramidin huipulle. Jos pelajia on enemmän kuin kuusi, voitte muodostaa pareja, jolloin tiedon määräkin kasvaa kaksinkertaiseksi. Knowledge is Power pelin voi hankkia PlayStation Storesta hintaan 19,99€. 20 euron ennalta maksettu PlayStation lahjakortti on oiva tapa hankkia peli omalle konsolille.

4. Omaksi iloksi: Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Jos jokin peli on “must” niin se on ehdottomasti Horizon Zero Dawn. Se on peli, joka muutti käsitystämme avoimen maailman roolipelistä. Uskomattoman hienot grafiikat ällistyttävät kaikkia. Loistava pelattavuus ja taistelumekanismi sekä upea robottimainen tulevaisuusteema pitävät pelaajat kiinni tarinassa. Horizon Zero Dawn on jokaisen yksinpelaajan unelma. Moninpeli ei ole mahdollista, joten mukana menossa ovat vain sinä ja jättiläismäinen metallidinosaurus. PlayStation Storesta pelin saa hankittua hintaan 59,95€ mutta kannattaa tarkkailla joulualennuksia. Jos haluat lisää samaa, valitse myös uusi lisuri The Frozen Wilds.

3. Pelaa ystävien kanssa: Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe
Kun ajatellaan pelejä, joita voi pelata yhdessä ystävien kanssa tai antaa lahjaksi, tulee ensimmäisenä mieleen Mario Kart. Mario Kartin juuret ovat vanhassa Nintendossa mutta uusi Nintendo Switch tuo Mario Kartin ihan uudelle tasolle. Pelasitpa sitä yhdessä kumppanisi, ystäviesi, perheesi tai kenen tahansa kanssa, tulet varmasti viihtymään. Peli on hauska ja siinä on paljon vaihtelua. Kyseessä ei ole tavallinen ajopeli, jossa kierretään samaa rataa mahdollisimman nopeasti. Mario Kartissa yrität kerätä poweuppeja, löytää salaisia käytäviä ja osua muihin kilpikonnan kuorilla. Joulusta tulee astetta hauskempi tämän pelin kera.

2. Pelaa ystävien kanssa tai hanki omaksi iloksi: Call of Duty: WWII

Call of Duty WWII
Call of Duty: WWII oli ehdottomaksi yksi vuoden odotetuimmista peleistä, eikä sen julkaisusta ole kulunut pariakaan kuukautta. Uudessa Call of Dutyssa keskitytään nopeatempoiseen toimintaan toisen maailmansodan näyttämöllä. Pelissä on mukana uusia aseita ja uusia karttoja mutta myös vanhoista peleistä tuttuja natsizombeja. Call of Duty on kuitenkin palannut juurilleen, sillä tuplahyppyjä eikä seinäjuoksua vastustajien selkäänpuukottamiseksi enää nähdä. Jos ystäväpiiristäsi löytyy tämän klassisen pelisarjan vannoutuneita faneja, ei uuden World War II -pelin hankkiminen joululahjaksi ole varmasti huti. Peli on saatavilla PlayStation 4, Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

1. Lahjaksi itselle: Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey
Upouusi Odyssey vie mukanaan seikkailuun ja seikkailua kaipaavalle se onkin paras mahdollinen joululahja. Mario on nähty 30-vuotisen uransa aikana lääkärinä, Olympia-urheilijana ja graffitien poistajana. Mikään niistä ei kuitenkaan vedä vertoja Super Mario Odysseyssa nähtävälle hulluudelle. Mariosta on moneksi ja Odysseyssa hänet nähdään sekä lipputankona että dinosauruksena.
Odyssey seuraa Super Mario 64:stä tutuksi tullutta avoimen maailman seikkailua, jossa on mahdollista paljastaa salaisuuksia ja löytää keräilyesineitä niin rakennusten huipuilta kuin maanalaisista luolistakin. Odyssey-ilma-aluksella Mario jättää Mushroom Kingdomin taakseen ja tutustuu ennennäkemättömiin paikkoihin. Odysseyn maailma on valtava, jossa voi matkata Sand Kingdomin hiekkadyyneiltä pilvenpiirtäjien täyttämään Metro Kingdomin New Donk Cityyn tai vesiputouksille Cascade Kingdomiin.

Top 5 lahjavinkit videopelien ystäville, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

18.12.2017

Jätä kommentti