VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.6/10 (5 ääntä )

Tom and Jerry: Hunting High and Low


Tom & Jerry: Hunting High and Low on Magic Bytesin 1989 tekemä tasohyppely joka julkaistiin seuraaville alustoille : Amiga, Amstrad CPC, Atari ST, Commodore 64 ja ZX Spectrum.

Pelissä on tavoitteena ohjaa Jerry hiirtä huoneen poikki toiseen hiirenkoloon. Huoneiden teemat vaihtuvat eri radoissa aina kylpyhuoneesta olohuoneeseen ja muihin eri talon huoneisiin. Matkan varrella Tom kissa yrittää napata hiiren juosten ja hyppien. Jerry pystyy hyppiin huoneessa huonekaluja ja hyllyjä pitkin, ettei Tom saa hiirtä kiinni. Kirjahyllyiltä pystyy tiputteleen kissan päälle erilaisia esineitä, kuten kukkaruukkuja. Kukkaruukut liiskaavat Tomin ja kissa lähtee karkuun tai pyörtyy hetkellisesti riippuen tiputetusta esineestä. Hyllyiltä löytyy myös esim rullaluistimia, joihin Tom liukastuu ja kiitää luistimien päällä huoneen poikki. Huoneista löytyy myös kerättäviä esineitä, kuten juustoja.

Kun Jerry pääsee huoneiston poikki hiirenkoloon, muuttuu pelinäkymä ja hiirellä tulee juosta hiirenkolossa väistellen esineitä, kuten kiviä ja keräten juustoja.

Tom & Jerry Hunting High and Low Youtube video pelistä :

Tom and Jerry: Hunting High and Low, 6.6 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

30.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti