VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.3/10 (6 ääntä )

Tintin in Tibet


Tintin in Tibet videopeli on sivusta kuvattu 2d toimintaseikkailu, joka perustuu Tintin sarjakuvaan. Peli julkaistiin Infogramesin toimesta vuonna 1995 PC:lle (MS-DOS ja Windows 95), SNES, Game Boy, Game Boy Color ja Sega Mega Drive.

Pelin päähenkilöinä on nuori belgialainen reportteri Tintin, hänen ystävänsä kapteeni Haddock, sekä Professori Tournesol.

Kun Tintin ja hänen ystävänsä lomailevat Sveitsin vuoristossa he saavat uutisen pakkolaskun tehneestä lentokoneesta Tiibetissä. Tintin alkaa nähdä unia ystävästään Tchang, joka huutaa tarvitsee Tintin apua. Seuraavana päivänä hän saa ystävältään kirjeen, jossa hän saa vahvistuksen ystävänsä joutumisesta lento-onnettomuuteen. Tintin päättää matkustaa paikalle ja nähdä omin silmin onko Tchang oikeasti kuollut.

Tintin ja Haddock matkaavat Katmanduun ja tapaavat Tharkey, joka lupautuu auttaan heitä Himalajan vuoristossa. Matka ei suju suunnitelmien mukaan ja Tintin koira Milou melkein hukkuu, sekä heidän saattajat hylkäävät heidän koska pelkäävät Yetiä. Lopulta sankarimme pääsevät lentokoneen luokse, mutta Tchangista ei näy jälkeäkään.  Tintin löytää kuitenkin vihjeen ystävästään ja he lähtevät seuraan jälkiä. Matkalla he melkein jäävät lumivyöryn alle, mutta pääsevät onnistuneesti Buddhalaiseen luostariin, jossa munkit osaavat paikallistaa Tchangin olevan Yetin luolassa. Tintin käy noutaan ystävänsään Yetin luolasta.

Tintin in Tibet Youtube video pelistä :

Tintin in Tibet, 7.3 out of 10 based on 6 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

2.11.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti