VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.5/10 (2 ääntä )

Three Stooges

Three Stooges Cinemaware orpokoti kuvankaappaus





The Three Stooges on Cinemawaren 1987 julkaisema samannimiseen komediaan pohjautuva tietokonepeli, joka julkaistiin Amigalle, sekä käännettiin alustoille Apple IIGS, Commodore 64, NES ja Game Boy Advance. Pelistä tehtiin myös remake versio Windowsille, sekä Apple Macintoshille.

Pelissä pelaaja ottaa ohjaksiin Moen, Larryn ja Curlyn, joiden tehtävänä on pelastaa vanhan naisen omistama orpokoti vararikolta. Peli sisältää monia erilaisia pikkupelejä, joita suorittamalla sankarimme keräävät rahaa orpokodille. Pienpeleissä on esimerkiksi sairaalassa pikkuautoilla ajoa, triviakysymyksiä, piirakanheittoa ja nyrkkeilyotteluita. Pelaajan on kerättävä 10.000 $ kasaan pelin kuukauden sisällä ja jokaiseen tehtävään kuluu päiviä annetusta ajasta.

Peli sisältää useita erilaisia loppuja, riippuen kuinka paljon rahaa saadaan kerättyä aikarajan kuluttua. Esimerkiksi yhdessä lopussa kaverukset eivät ainoastaan pelasta orpokotia, mutta remontoivat sen ja menevät naimisiin orpokodin kolmen tyttären kanssa.

Peli otettiin aikoinaan vastaan hyvin pistein graafiselta osuudeltaan, sekä digitaalisen äänimaailman puolesta. Pelin huumoria myös ylistettiin, mutta peli sai kritiikkiä pelin uudelleenpelaamisen arvon puuttumisella.

Three Stooges Youtube video pelistä :

Three Stooges, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

7.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti