VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.3/10 (8 ääntä )

The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants


The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants on vuonna 1991 julkaistu Simpsonit-aiheinen tasoloikkapeli missä pelaaja ohjastaa Simpsoneiden Bartia Springfieldissä.
Peli julkaistiin ZX Spectrumille, Amstrad CPC:lle, Commodore 64:lle, Commodore Amigalle, DOS:lle. Ocean Software julkaisi pelin Atari ST:lle ja Acclaim NES:lle ja vuotta myöhemmin Sega Master Systemille, Mega Drive/Genesikselle ja käsikonsoli Game Gearille.

Acclaim tuotti pelille kaksi virallista jatko-osaa: The Simpsons: Bartman Meets Radioactive Man ja The Simpsons: Bart vs. the World 8-bittiselle Nintendolle. Sen jälkeen julkaistiin monta muuta Simpsonit-aiheista videopeliä. Sarjaan kuuluu kaksikymmentäkaksi peliä, viimeisimpänä vuoden 2007 The Simpsons Game. Lisenssi on tosin ollut monilla eri kustantajilla.

Pelissä Bart on ainoa, joka tietää alieneiden salaisen juonen maan valloittamiseksi. Bartin tehtävänä on estää avaruusmutanttien aikeet ja pelastaa Springfield. Pelissä on 5 eri rataa mistä Bartin on maalattava tai peitettävä kaikki lilan väriset erineet. Kentistä saa kerättyä kolikoita, joita voi käyttää esineiden ostamiseen kaupasta. Ostetuilla esineillä voidaan suorittaa pieniä puzzleja, kuten ostaa jakoavain, jolla saa palopostin auki, taiostamalla raketteja, joita bart voi ampua korkealla oleviin ikkunoihin peittääkseen lilan väriset verhot. Bart saa lisäelämiä keräämällä Krusty klovnin pizzalaatikoita, joita löytyy tietyistä paikoista rataa. Välillä bart voi myös rullalautailla kadulla. Radan lopussa vastaan asettuu loppuvastus, jonka Bart on päihitettävä.

The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants Youtube video pelistä :

The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants, 6.3 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

23.12.2011

Jätä kommentti