VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 2.3/10 (11 ääntä )

The Adventures of Quik & Silva


The Adventures of Quik & Silva on New Bits on the RAM yhtiön 1991 tekemä tasohyppely, jossa pelaajan tehtävänä on pelastaa kaapattu prinsessa. Kyseinen peli oli ilmaispeli, jota jaettiin pelilehtien mukana.

Pelin ohjaus ja hahmon toiminnot ovat hyvin yksinkertaiset, juokse kahteen eri suuntaan, hypi ja ammu vihollisia. Osuma viholliseen, tippuminen piikkeihin tai hukkuminen aiheuttaa yhden elämän menetyksen. Peli sisältää kahta eri maisemaa, toinen maan pinnalla ja toinen maan alla. Pelin viholliset koostuvat erilaisista 90-luvun tasohyppelypelien päähahmoista. Hahmon aseena on loputtomat laseraseet ja peliä pelataankin lähinnä tulitusnappi pohjassa edeten.

Quik & Silva ei oikein vakuuta muiden 90-luvun tasohyppelyiden joukossa. Peli on tehty suurella todennäköisyydellä parodiana tai peliin on muuten vain  surutta kopioitu muiden klassikkopelien hahmoja. Pelissä tavataan esim Sonic the Hedgehog, Bubble Bobble lohikäärme ja monia muita tuttuja tasohyppelypelien hahmoja. Peli sisältää vain muutaman eri radan ja nämäkin toistavat itseään. Peli on pelattu läpi 30 minutissa, eikä pelissä ole mitään uudelleenpelaamisarvoa. Pelin musiikeista vastaa kuitenkin itse legenda Chris Hülsbeck.

YouTube video pelistä

Quik and Silva muualla

The Adventures of Quik & Silva, 2.3 out of 10 based on 11 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

12.5.2014

Jätä kommentti