VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 5.8/10 (5 ääntä )

The Addams Family

Addams Family Kartano Katto Aave

The Addams Family on Ocean software-yhtiön 1992 tekemä tasohyppely, joka perustuu samannimiseen elokuvaan. Peli julkaistiin alustoille Sega Megadrive/Genesis, SNES, Amiga 500 ja Atari ST.

Ocean julkaisi pelistä myös useita eri versioita, jotka poikkesivat ratasuunnittelusta ja pelattavuudeltaan alkuperäisestä. Näitä versioita julkaistiin esim. Nintendo Game Boy, Amstrad CPC, Commodore 64 ja ZX Spectrum alustoille.

Pelin juonena Addams Familyn lakimies Tully Alford on ottanut haltuunsa heidän kartanonsa ja vanginnut Morticia Addamsin, Wednesday Addamsin, Grannyn ja Festerin. Pelissä pelaaja ohjaa Gomez Addams hahmoa yrittäen pelastaa Addams Familyn muut perheenjäsenet. Seikkailu kartanossa on hyppelyä eri huoneiden välillä keräten erilaisia esineitä ja taistellen vihollisia vastaan kunnes perheenjäsenet ovat pelastettu. Peli alkaa kartanon pihalta edeten aina sisätiloihin. Pelaaja saa pian selville, että kartano on täynnä salaisuuksia ja huoneet sisältävät monia salakäytäviä.

Kun yksi perheenjäsenistä on paikallistettu, on pelaajalla vastassa hankalampi pomovastus, jonka voittamisessa joutuu käyttämään enemmän aikaa.  Pelaaja saa myös apua Lurkilta ja kädeltä, jotka ovat ainoat perheenjäsenet, joita ei ole kaapattu. Pelaaja nujertaa vihollisia hyppimällä niiden päälle, sekä heittämällä niitä tavaroilla.

Peli ei sisällä ollenkaan tallennusmahdollisuutta, mutta se pitää sisällään salasana järjestelmän, jonka avulla pelaaja pystyy jatkamaan kuollessaan samasta paikasta mihin jäi.

YouTube video Addams Family pelistä

The Addams Family, 5.8 out of 10 based on 5 ratings
The Addams Family koodit ja vihjeet Kopioi leikepöydälleNäytä koodit
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

27.8.2013

Jätä kommentti