VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.0/10 (3 ääntä )

Tennis Elbow tiedoston lataus
Lataa Tennis Elbow
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Tennis Elbow

Tennis Elbow Sorakenttä

Tennis Elbow (suomeksi tenniskyynärpää) on Mana Games-yhtiön ja GOTO Software:n 1997 julkaisema tennispeli, joka julkaistiin PC:n MS-DOS järjestelmälle.

Kyseessä on Tennis Elbow sarjan ensimmäinen osa, josta on tehty useita jatko-osia. Ensimmäisessä osassa pelaajalla on mahdollisuus osallistua tenniksen World Tour kilpailuun, joka sisältää kaikkiaan 90 kilpailua 250 pelaajan kesken.

Tenniskentät sisältävät kaikki tennikselle tutut ratatyypit: ruohokenttä, sorakenttä, kumikenttä ja sementtikenttä. Ottelussa on mahdollista katsoa toistot nauhalta kesken otteluiden pikakelauksena, hidastettuna tai tavallisena uusintana.

Tennispelaajilla on monia erilaisia ominaisuuksia, joka vaikuttaa tennispelaajien käyttäytymiseen kentällä. Osa pelaajista on raskaasti puolustavia, osa kovia lyöjiä jne. Pelaajilla on mahdollista myös kehittyä turnauksen aikana. Hahmon lyöntivoima, nopeus, hypyt ja lyöntien tarkkuus saattaa kehittyä ja mahdollistaa näin pidemmällä turnausta olevat vaikeat ottelut.

Pelitilanteet on kuvattu tennispeleille tyypillisestä pelaajan takaosasta kolmannesta persoonasta. Graafisesti Tennis Elbow on hyvin toteutettu ja hahmojen animointi on sulavaa.

Tennis Elbow Sorakenttä

Tennis Elbow Ruoho Kenttä

Tennis Elbow, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.5.2013

Jätä kommentti