VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (5 ääntä )

Tecmo World Wrestling


Tecmo World Wrestling on Tecmon 1989 tekemä Werstling peli Nintendon 8 bittiselle järjestelmälle. Pelissä pelaaja pystyy ohjaan yhtä kymmenestä kuvitteellisesta wrestling ammattilaispainijasta.

Tecmo World Wrestling peli sisältää yli 20 wrestling liikettä ilman ylimääräisiä nappeja. Heitot ja iskut määrittyvät ohjaimen erilaisista liikekomboista kun pelaajat lähestyvät toisiaan. Pelissä on useita erilaisia liikeitä, kuten lattiahyökkäykset, Kehässä tapahtuvat ilmahyökkäykset, Juoksuhyökkäykset jne. Pelissä on mukana myös kameran replay toiminto jos pelaaja tekee erikoisen liikkeen. Kehässä voi voittaa joko tuomarin laskemalla lukua viholliselle, Luovutusvoitolla, tai kehän ulkopuolisella diskauksella.

Pelin yksinpelimoodissa pelaaja pyrkii voittaan kaikki tietokonevastustajat. Pelaajalla on otteluiden välissä mahdollisuus treenaa hahmoaan erilaisilla treeniohjelmilla kuten vatsalihasliikkeillä, punnerruksilla tai kyykyillä.  Treenaus vaikuttaa otteluissa liikkeiden voimakkuuteen.  Treeneistä saatuja pisteitä voi kadota, jos otteluita hävitään, milloin pelaaja joutuu treenaan pisteet takaisin itselleen. Kun kaikki pelin vastustajat on kukistettu joutuu pelaaja otteleen viimeistä päävastusta vastaan ”The Earl of Doom” Blue King.

Pelin kaksinpelimoodissa pelaajalla on käytössään samat ominaisuudet, kuin yksinpelissä. Jokainen pelaaja valitsee itselleen painijan ja jatkaa otteluun. Suurin ero yksinpeliin on kehässä näkyvä mittari, joka kuvastaa kumpi pelaajista on niskanpäällä liikettä tehdessään.

Tecmo-World-Wrestling Youtube video pelistä :

Tecmo World Wrestling, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

7.12.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “Tecmo World Wrestling”

  1. Retro-Tonpa sanoo:

    Olihan tätä mukava mätkiä, mutta liikkeiden kirjo oli hieman suppea varsinkin näin jälkikäteen ajateltuna. Ehkä tämä tuntui silloin joskus paremmalta. Toisinaan tuli revittyä hiuksia päästä kun tietokonevastus oli niin kova ja itse tuli uloslasketuksi useamman kerran. Erikoisliikkeet olivat suosittuja ja liikkeiden välianimaatiot mukava piristys.

Jätä kommentti