VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.2/10 (5 ääntä )

Syndicate


Syndicate on taktinen räiskintäpeli, jonka Bullfrog Productions kehitti Peter Molyneux’n johdolla MS-DOS:lle ja Amigalle vuonna 1993. Kahtena seuraavana vuonna tehtiin pelin menestyksen myötä käännöksiä muille laitteille. Syndicate on samannimisen pelisarjan ensimmäinen peli. Pelille julkaistiin myös American Revolt -lisälevy.

Pelin ulkoasu on kytköksissä kyberpunk-teemaiseen maailmaan, joka ottaa laajalti vaikutteita Akira- ja Blade Runner -elokuvista. Maailmaa pyörittävät suuret monikansalliset yhtiöt, syndikaatit. Pelaaja asetetaan pienen monikansallisen yhtiön johtajaksi lopullisena tavoitteena maailmanherruus.

Pelimekaniikka muodostuu neljän kyborgiagentin (tai muokkaamattomien ihmisten) muodostaman ryhmän ohjaamisesta, tavoitteena läpäistä pelin sanelemat tehtävät. Yleensä tehtävien teemat pyörivät kilpailevien ryhmittymien toiminnan vahingoittamisen ympärillä.

Pelaaja joutuu myös keräämään varoja rahoittaakseen aseistukseen ja kyborgi-implanttien kehitystyön, pelissä tämä tapahtuu verottamalla hallitsemiaan alueita. Toisin kuin muutamat aikansa pelit, jotka rankaisevat viattomien siviilien vahingoittamisesta tai palkitsevat väkivaltaisista teoista, Syndicate jättää vain moraalisen vastuun pelaajan itsensä harteille.

Lainattu : Wikipedia Syndicate kuvaus

 

Syndicate, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

19.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Yksi vastaus to “Syndicate”

  1. Syntikaatti sanoo:

    Hyvä idea, hyvät grafiikat, hyvä toteutus. Itse olisin kuitenkin halunnut ukkojen ohjauksen ja tähtäyksen joystickillä. Hiirellä ohjaaminen kyllä ihan toimiva ratkaisu, mutta joyckarilla ramboilu olisi ollut paljon siistimpää, kuin hiirellä klikkailu..

Jätä kommentti