VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.4/10 (9 ääntä )

Super Off Road


Ivan ’Ironman’ Stewart’s Super Off Road on Leland Corporationin ja Virgin Gamesin 1989 julkaisema autopeli, missä ajettiin off road rallia. Peli julkaistiin Nintendo NES:ille ja myöhemmin Sega Genesis, SNES, Amiga ja MS_DOS alustoille.

Pelissä kolme tai neljä pelaajaa (riippuen julkaisusta) kilpaileen toisiaan vastaan, tai tietokoneen tekoälyn ohjastamina. Peli on kuvattu isometrisestä kuvakulmasta radan yläpuolelta. Pelin radat ovat mutaisia ja mutkikkaita teitä, jotka sisältävät paljon hyppyjä. Peli sisältää kahdeksan erilaista rataa, joka tekee peliin 99 kisaa yhteenlaskettuna. Pelaaja ansaitsee voitosta maailmanmestaruuspisteitä, sekä rahaa, jota voidaan kuluttaa joko autojen kunnostukseen ja paranteluun, tai nitrobuusteihin. Pelissä on tavoitteena kerää joka kauden päätteeksi eniten rahaa verrattuna vastustajiin. Peli oli yksi ensimmäisistä autopeleistä, missä pelaaja pystyi virittään autoansa ansaitsemillaan rahoilla.

Super NES versio oli Toyotan sponsoroima ja sen huomaa pelin grafiikoista, mitkä sisältävät Toytota logoja radoilla, sekä muissa paikoissa. Myös pelin intromusiikki oli inspiroitu Toytota mainoksen ”I love what you do for me Toyota” kappaleesta.

Super Off Road tuotti myös useita jatko-osia, kuten SNES:ille julkaistu Super Off Road: The Baja joka pohjautui Baja 1000 kisoihin. 1997 julkaistiin Off Road Challenge joka oli 3d versio ja julkaistiin Nintendo 64:selle. Offroad Thunder julkaistiin 1999.

Youtube video Super Off Road pelistä :

Super Off Road, 8.4 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

24.2.2012

Jätä kommentti