VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 8.0/10 (5 ääntä )

Super Frog


Super Frog on 2D tasohyppely jonka kehitti Amigalle Team17 yhtiö vuonna 1993. Myöhemmin peli käännettiin PC:lle Bubball Systems:in toimesta 1994.

Pelin juonena toimii nimetön prinssi jonka kateellinen noita on muuttanut sammakoksi. Tuttuun tapaan kyseinen noita on myös kaapannut prinsessan ja sankarimme tehtävänä onkin pelastaa prisessa noidan kynsistä.

Peli sisältää 6 eri teema maailmaan jotka sisältävät yhteensä 24 rataa. Tavoitteena on kerää mahdollisimman paljon kolikoita ja poistua radan exit paikkaan, joka aukeaa ainoastaan jos radalta saadaan kerättyä tarpeeksi kolikoita.

Jos pelaaja on saanut kerättyä tarpeeksi kolikoita ja hedelmiä ja selvittyä radan tarpeeksi nopeasti voidaan radan loputtua valita kerrytetäänkö crediitit pisteisiin, vai pelataanko ne hedelmäpelissä josta voidaan voittaa lisää bonuksia. Hedelmäpelin tärkein ominaisuus on mahdollisuus voittaa radan jatkokoodi, jolla päästään jatkaan samasta radasta myöhemmässä vaiheessa.

Kun kaikki maailmat ja radat on läpäisty seuraa taistelu noitaa vastaan, joka on pelin loppuvastuksena.

 

Pelin grafiikka on todella nättiä ja sen äänimaailma hyvin onnistunut. Musiikit ovat pitkänpäälle ärsyttäviä, mutta sopivat todella hyvin teemaan. Ääniefektit myös ovat hyvin onnistuneita.

Super Frogista on olemassa myös samanniminen hedelmäpeli nimeltä Super Lucky Frog

Super Frog Youtube video :

Super Frog, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

17.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti