VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.9/10 (8 ääntä )

Stunts – 4D Sports Driving tiedoston lataus
Lataa Stunts – 4D Sports Driving
Koko: 0.00B
ladattu: kertaa

Stunts – 4D Sports Driving


Stunts, tunnettu myös nimellä 4D Sports Driving, on kolmiulotteinen autopeli, jossa ajetaan stunttiradoilla. Pelissä on myös rataeditori. Stuntsin on julkaissut vuonna 1990 Brøderbund. Peli tehtiin ensin PC:lle, ja myöhemmin myös Amigalle (nimellä 4D Sports Driving) , FM Townsille ja NEC PC-9801-koneelle

Stuntsissa on tavoitteena kiertää rata mahdollisimman nopeasti autoa hajottamatta. Radoille on ripoteltu sinne tänne kuitenkin erikoisuuksia kuten hyppyreitä, korkkiruuveja, puita ja taloja. Nämä tuovat peliin haastetta ja alussa saakin harjoitella vähän aikaa, ennen kuin osaa ajaa oikeaa vauhtia esimerkiksi korkkiruuviin niin, että saa auton pysymään ehjänä vastapelurin hiillostaessa. Pelissä voi valita kilpakumppaniksi yhden kuudesta tietokonevastustajasta, jotka kukin ovat eritasoisia. Peliä ei voi pelata kaveria vastaan. Stuntsissa on 11 eri ajettavaa autoa, maasturista formulaan, ja vaihteistoksi voi valita joko manuaalin tai automaatin. Omia ajosuorituksiaan voi katsoa uudelleen, ja ne voidaan tallentaa. Kamerakulmia on neljä erilaista, ja ne voidaan vaihtaa lennossa myös ajaessa.

Pelissä on neljä erilaista pintaa jotka vaikuttavat auton pitoon. Asfaltti, sora, jää ja ruoho. Pelissä on suhteellisen hyvin mallinnettu fysiikkamoottori, joka simuloi yli- ja aliohjautuvuutta, ja auton pidon ja sen menettämisen tuntua. Grafiikka on yhdistelmä 3D-polygoneja ja -spritejä. Resoluutio pelissä on 320 × 200 ja värejä on käytössä 256.

YouTube video 4D sports driving pelistä:

 

Viitteet : Wikipedia Stunts kuvaus

 

Stunts - 4D Sports Driving, 7.9 out of 10 based on 8 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

22.9.2011

Voit jättää vastauksen, tai trackback omalta sivustolta.

Jätä kommentti