VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 6.8/10 (9 ääntä )

Streets of Rage


Streets of Rage on Segan 1991 tekemä tappelipeli, joka julkaistiin Sega Mega Drive, Sega Mega-CD, Sega Game Gear, Sega Master System, MegaPlay ja Virtual Console alustoille.

Pelissä kolme kaupunkilaista jättävät työnsä paikallisessa oikeusjärjestössä ja ottavat käyttöön omankäden oikeuden korruptoituneessa kaupungissa, joka ennen oli niin rauhallinen ja elämää täynnä. Nämä kolme taitavaa nyrkkisankaria taistelevat kaupungin kadut puhtaaksi rikollisjengeistä ja muista kaupungin saastasta pyrkien tekemään kaupungista jälleen siedettävän paikan.

Peli sisältää 8 eri rataa, jotka sijoittuvat kaupungin eri osiin, kuten kävelykatulle, slummiin, meren rantaan, sillalle, laivalle, tehdasalueelle, tavarahissiin ja rikollisjengin päämajaan. Peli sisältää pari vaihtoehtoista loppua, joista toinen hyvä ja toinen paha. Ratojen välissä vastaan tulee paikoitellen haastavampia pomovastustajia, joita joutuu moukaroimaan hieman pidempään.

Pelissä pelaaja etenee oikealle hakaten vastaantulevat viholliset nyrkein, potkuin tai erilaisin asein. Vihollisilla on käytössään monenlaista asetta, kuten rautaputkia, pesäpallomailoja, puukkoja ja monia muita aseita. Matkan varrelta löytyy usein myös hajoitettavia kohteita, joiden sisältä pelaaja saattaa löytää ruokaa, joka nostaa hahmon energiatasoa.

Pelin hahmot

  •  Antti Hurme (Adam Hunter) on entinen poliisi, ja valmistunut nyrkkeilijä. Hän on hahmoista hitain, vaikka aiheuttaa suurempaa vahinkoa vihollisille
  • Akseli Kivi (Axel Stone) on toinen miespelihahmo, joka on hyvä kamppailulajeissa. Akseli harrastaa videopelien pelaamista.
  • Pekka Peltonen (Blaze Fielding) on nainen, toisin, kuin virheellinen suomennos pelin ohjekirjassa näyttää. Hän on kahden muun hahmon tavoin ex-poliisi, sekä taitava judo-ekspertti. Hän on hahmoista heikoin, mutta hyppää korkeimmalle, sekä liikkuu hiukan nopeammin.

Pelin jatko-osat

  • Streets of Rage II
  • Streets of Rage III
  • Beats of Rage (Dreamcast)

Streets of Rage YouTube video pelistä

Streets of Rage, 6.8 out of 10 based on 9 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Retropelit.fi

Peliarvostelu kirjoitettu:

3.9.2014

Jätä kommentti