VN:F [1.9.22_1171]
Pelin arvostus: 7.8/10 (5 ääntä )

StarCraft


Starcraft, on Blizzard Entertainmentin vuonna 1998 julkaisema strategiapeli, jonka tarkoituksena on kehittää omia joukkoja, ja tuhota vastustajan joukot. Peli sijoittuu tulevaisuuteen. Peli julkaistiin alunperin Windowsille ja sittemmin myös Nintendo-64:selle ja MAC OS:älle.

Pelissä on kolme tarinaa, joissa joikaisessa pelataan eri lajin eliöillä. Jokaisella lajilla on omat vahvat ja heikot puolensa. Starcraftissa on myös hyvin suosittu nettipeli, johon voi myös tehdä omia kenttiä. Starcraft on kaikkien aikojen kolmanneksi myydyin tietokonepeli ja kaikkien aikojen myydyin reaaliaikainen strategiapeli. StarCraft on niittänyt suosiota erityisesti Etelä-Koreassa. Pelin suosiosta kertoo jotain se, että Etelä-Korean uutisissa luetaan kansainvälisen StarCraft-liigan tuloksia ja se, että kuuluisimmat pelaajat saavat palkkaa noin 150 000 € vuodessa. StarCraftilla on yhä, 11 vuotta julkaisunsa jälkeen, satojatuhansia faneja maailmalla, ja erilaisia StarCraft-turnauksia järjestetäänkin ympäri maailmaa lähes kuukausittain.

Pelin grafiikat ovat 90-luvun peliksi erittäin hyvät. Ja pelin toimivuus ja varmuus on myös kehuttavaa. Pelin ääninäyttelyt ovat todella hyvät ja kehutut, muutenkin pelin äänimaailma on todella hyvä. Suosittelen pelin kokeilemista, jos hyvä strategiapeli yhtään kiinnostaa.

Pelin 3 eri rotua

  • Terran
  • Protoss
  • Zerg

 

YouTube video StarCraft pelistä

StarCraft, 7.8 out of 10 based on 5 ratings
Peliartikkelin kirjoittaja:

Jimmykojootti

Peliarvostelu kirjoitettu:

15.9.2012

Jätä kommentti